وی با بیان اینکه ایجاد ثبات و امنیت در منطقه و جهان از اهمیت زیادی برخوردار است، تصریح کرد: ما در مبارزه با تروریسم تمام تلاش خود را کرده ایم ولی برای نابودی آنها نیاز به عزم بین المللی است، اما متاسفانه برخی از کشورها از آنها حمایت کرده و سلاح در اختیار آنها قرار می دهند و در عین حال بیانیه هم صادر می کنند که با تروریسم مخالف هستند.
لاریجانی اظهار داشت: آنهایی که طالبان را بوجود آوردند، داعش را هم متولد ساختند.
وی در ادامه با اشاره به لزوم مبارزه با قاچاق مواد مخدر، متذکر شد: ایران در حد توان خود با قاچاق مواد مخدر مبارزه می کند ولی این کار با تلاش یک یا دو کشور به نتیجه نخواهد رسید و همه کشورها باید در این مبارزه سهیم باشند.
رئیس مجلس درباره مراودات تجاری با اتحادیه اروپا، اظهار داشت: شما از این فضای موجود به خوبی می توانید بهره برده و با رفع موانع موجود، به گسترش روابط اقتصادی کمک نمایید.
وی افزود: ما در مجلس قانون برنامه ششم را به تصویب رساندیم و در این برنامه اولویت هایی را در زمینه های سرمایه گذاری در بخش نفت،گاز و پتروشیمی،بهره برداری از انرژی های پاک،راه آهن، بهره برداری از معادن و محیط زیست درنظر گرفتیم که اتحادیه اروپا دراین زمینه ها می تواند سرمایه گذاری کند.
لاریجانی در پایان دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را حل مناقشات از طریق گفتگو و مذاکره دانست.
یانوش لواندفسکی نماینده و رئیس هیات روابط با ایران در پارلمان اتحادیه اروپا ضمن ابراز تاسف از وقوع زلزله اخیر در ایران و باتشکر از امداد و نجات سریع به زلزله زدگان، اظهار داشت:ما حامل پیام های خوب ازطرف اتحادیه اروپا هستیم و صرفنظر از اینکه "ترامپ" هر تصمیمی بگیرد، اتحادیه اروپا خودش را ملزم به اجرای مفاد برجام می داند و در کنار ایران می ماند.
وی افزود: پارلمان اتحادیه اروپا از 28 کشور تشکیل شده که به زودی با خروج انگلیس شامل 27 کشور خواهد شد و این کشورها خواستار حمایت از جمهوری اسلامی در توافق هسته ای هستند.
یانوش لواندفسکی خاطرنشان کرد:ایجاد ثبات در منطقه برای ما حائز اهمیت است و ایران دراین میان نقش بسزایی دارد، چراکه ایران در مبارزه با داعش بسیار تلاش ارزنده ای داشت که برکسی پوشیده نیست.
وی تصریح کرد: اما پیروزی بر داعش، پایان این ماجرا نیست ولی یک پیروزی در این مرحله است و ضرورت دارد که مبارزه با تروریسم تا نابودی کامل آن ادامه پیدا کند و کشورهای اروپایی و بروکسل به عنوان پایتحت این اتحادیه، به خوبی خطر حضور تروریست ها را درک کرده اند.
رئیس هیات روابط با ایران در پارلمان اتحادیه اروپا در ادامه افزود: اتحادیه اروپا بسیار علاقمند به گسترش روابط تجاری با ایران است و امیدواریم که زمینه های گسترش همکاری ها به زودی فراهم شود و ما تلاش خواهیم کرد که موانع بانکی هرچه سریعتر برطرف شود.
وی با اشاره به خطر گسترش تجارت مود مخدر در جهان، متذکر شد:یکی دیگر از معضلات، قاچاق مواد مخدر بالاخص از سوی افغانستان است و اتحادیه اروپا و ایران می توانند دراین زمینه و سایر جرایم سازمان یافته با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند.
یانوش لواندفسکی درپایان ابراز امیدواری کرد که مراودات میان ایران و اتحادیه اروپا بیش از پیش گسترش یابد.
انتهای پیام/