بر اساس گزارش TELEGRAPH ، یافته های جدید علمی حاکی از آن است که باکتری های بسیار خطرناکی توسط مگس ها حمل می شوند که حتی یکبار فرود آنها روی مواد خوراکی می تواند در صورت مصرف موجب بیماری های عفونی شدید شوند.
نکته قابل توجه در این رابطه این است که اکثر ما در صورت نشستن مگس روی غذا یا خوراکی نسبت به دور کردن آن اقدام می کنیم و بعد بدون توجه به آلوده شدن، آن ماده غذایی را مصرف می کنیم فارغ از اینکه مگس می تواند حتی با یک بار نشستن یک ماده غذایی را آلوده کند.
تجزیه و تحلیل بر مبنای تکنیک های توالی سنجی DNA، نشان می دهد که بیش از 600 باکتری مختلف توسط مگس ها حمل می شود که بسیاری از آنها با عفونت های انسانی همچون ابتلا به درد های معده، مسمومیت خونی و پنومونی در ارتباط هستند.
آزمایشات نشان می دهد مگس می تواند باکتری ها را از محلی به مکان دیگر بر روی پاها و بال های خود حمل و گسترش دهد.
محققان دانشگاه پنسیلوانیا در کالج Eberly College of Science دریافتند که مگس های خانگی حامل باکتری هایی نظیر «سالمونلا»، «ایکولی»و حتی باکتری هایی هستند که می تواند منجر به زخم های معده و بیماری های مرگبار شوند.
این تحقیق در مجله Scientific Reports منتشر شده است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/