منصور
وی با انتقاد از قیمت بالای گوشت داخلی در برخی قصابی ها افزود: علی رغم توزیع مناسب واردات و دام زنده در میدان میوه و تره بار، اما کاهش قیمت به سبب سودجویی دلالان و واسطه ها در قصابی ها رویت نمی شود که این امر نظارت بیشتر دستگاه های مربوطه را می طلبد.
پوریان، قیمت هر کیلو دام زنده را 16 هزار و 500 تومان اعلام کرد و تصریح کرد: براین اساس قیمت هر کیلو گوشت قرمز 36 هزار و 500 و گوشت قرمز وارداتی 29 تا 31 هزار تومان است.
به گفته این مقام مسوول، قیمت هر کیلو لاشه داخلی به دنبال واردات مناسب گوشت گرم و منجمد و توزیع در فروشگاه های زنجیره ای و میدان میوه و تره بار 3 هزار تومان کاهش یافته است.
یک تامین کننده دام و گوشت، با اشاره به دلایل گرانی گوشت در قصابی ها بیان کرد: مصرف بالای گوشت قرمز و کاهش تعداد دامپروری در استان تهران و رواج آن در نقاط کوهی و مرزهای کشور از جمله دلایل گرانی گوشت در بازار محسوب می شود.
وی، با انتقاد از ممنوعیت صادرات دام زنده تصریح کرد: با توجه به واردات مناسب گوشت قرمز باید صادرات دام زنده از سوی وزارتخانه آزاد شود چرا که در غیر این صورت زمینه برای قاچاق دام افزایش می یابد.
انتهای پیام/