به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد جعفرصادق اسکندری با اشاره به میزان فراوانی انواع نانوایی در کل استان اظهار کرد: هم اکنون تعداد کل واحدهای نان حجمی و نیمه حجمی در آذربایجانغربی 38 واحد است که بیشترین آن در ارومیه با 19 واحد است.
وی افزود: از کل واحدهای نانوایی 68 درصد در مناطق شهری و 32 درصد در مناطق روستایی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی گفت: هم اکنون تعداد واحدهای نانوایی سطح استان چهار هزار و 160 واحد است که 59 درصد آنها لواش دوار هستند.
وی بیان کرد: علاوه بر آن 546 واحد و معادل 13 درصد نانواییهای آذربایجانغربی را نان روغنی و 11 درصد نیز واحدهای بربری ساده تشکیل میدهند.
اسکندری گفت: از سوی دیگر امسال بازنگری ضوابط داخلی رستههای نانوایان برای الزام به دوگانه سوز کردن و داشتن موتور برق اضطراری نانوایان جدیدالتاسیس و پروانههای کسب تمدیدی انجام شد.
انتهای پیام/ع