نام درست با تاکید بر اینکه پلیس راهور سیستان و بلوچستان جهت انتظامبخشی ترافیک به تعامل سایر ارگانها نیازمند است، افزود: متاسفانه در حال حاضر ادارات دیگر استان در زمینه انتظام بخشی ترافیک یا ورود ندارند یا بسیار کند هستند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی استان سیستان و بلوچستان جهت برنامهریزی و اعزام کارشناس برای آموزش در مراکز آموزشی و ادارات آمادگی کامل دارد که در این راستا هر درخواستی از جانب ادارات استان ارسال شود، در اولین فرصت برای آموزش مباحث راهنمایی و رانندگی به پرسنل آن کارشناسان مجربی اعزام میکنیم.
نامدرست تصریح کرد: آمار نشان میدهد انسان عامل ۷۰ درصد تصادفات است، بنابراین ضرورت آموزش به افراد در زمینه مباحث راهنمایی و رانندگی به طور جدی احساس میشود و همه ارگانها باید در زمینه آموزش ورود کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان افزود: آموزش و پرورش یکی از محلهایی است که آموزش مباحث ترافیکی در آن از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین انتظار داریم آموزش و پرورش استان به آموزش فرهنگ ترافیک در مدارس ورود کند.
وی اظهار داشت: طبق آخرین ارزیابی انجام شده ما در استان در روزهای شنبه، یکشنبه و سهشنبه به ویژه در ساعات ۱۸ تا ۲۱ بیشترین تصادفات را در سطح معابر داریم و بیشترین نوع برخورد، برخورد "خودرو با عابر و سپس خودرو با موتورسیکلت است.
نامدرست ادامه داد: حدود ۴۶ درصد فوت شدههای حوادث رانندگی سطح استان مربوط به معابر شهری و عابر پیاده است که در مدت ۶ ماهه نخست امسال ۱۴ مرد و ۴ زن در استان به این نحو جان خود را از دست دادهاند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: مردم استان باید مطلع باشند که مسئولیت نگهداری اطفال زیر ۷ سال بر عهده والدین آنها است و در صورتی که حادثه رانندگی برای این کودکان رخ دهد، طبق قانون نظر پلیس بر این است که ۵۰ درصد تقصیر به والدین بر میگردد.
انتهای پیام/ع