وی تصریح کرد: کمیسیون برنامه و بودجه نیز پس از تصویب کلیات طرح اشاره شده اقدام به برگزاری 4 جلسه اصلی کمیسیون و 4 جلسه کمیته مربوطه کرد و در نهایت نظرات و پیشنهادات اعضای شورای شهر تهران را برای این طرح دریافت کرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: علاوه بر ارائه نظرات از کمیسیونها و به ویژه کمیسیون حمل و نقل میرلوحی و حقشناس و همچنین صدراعظم نوری نظرات و پیشنهادات خود را برای این موضوع مطرح کردند.
رسولی افزود: در نهایت پیشنویس ماده واحده تهیه و تلاش شده که نظرات و پیشنهادات مطرح شده از سوی اعضا در این طرح مورد توجه قرار بگیرد و شهرداری تهران نیز مکلف است لایحه بودجه 97 خود را در سال آینده بر مبنای این طرح تهیه و در نهایت به شورا ارجاع دهد.
وی در خصوص زمان ارسال لایحه بودجه 97 شهرداری تهران به شورا توضیح داد: با توجه به زمانی که ما داریم پیشبینی میشود این لایحه تا 15 دیماه به شورا ارسال شود و شورا نیز در زمان تعیین شده آن را تایید و جهت اجرا به شهرداری تهران ابلاغ کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بیان کرد: طرح سیاستهای اجرایی و الزامات تدوین لایحه بودجه 97 شهرداری تهران در 3 بخش تهیه و تنظیم شده است که از آن جمله میتوان به بخش راهبردها و خط مشیها با رعایت اسناد بالادستی، سیاستهای اجرایی و الزامات تدوین لایحه بودجه 97 و همچنین کلیات لایحه پیشنهادی و پیوستها اشاره کرد.
رسولی تصریح کرد: در بخش اول توجه ویژهای به بهرهگیری از بخشهای اقتصادی دولت برای وصول مطالبات شده است که با توجه به شرایط فعلی و حسن روابط دولت و شهرداری باید از این ظرفیت استفاده کرد.
وی ادامه داد: انضباط و شفافیت مالی در بودجه، کاهش هزینههای جاری، استقرار خزانه واحد و توجه به مباحث مالی در شهرداری و همچنین اساسنامهها و آییننامههای شرکتها و سازمانهای وابسته به شهرداری از جمله مواردی است که در بخش راهبردها در طرح الزامات تدوین لایحه بودجه 97 شهرداری تهران به آن توجه شده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر یادآور شد: استفاده از شورایاریها، تشکلهای تخصصی و توجه ویژه به چالشهای پایتخت از جمله آلودگی هوا، ترافیک و حمل و نقل و همچنین استفاده از فناوری ارتباطات را برای هوشمندسازی از دیگر مواردی است که در بخش راهبردها به آن توجه شده است را اشاره کرد.
رسولی خاطرنشان کرد: سیاستهای اجرایی و الزامات تکمیل لایحه بودجه 97 شهرداری تهران بحث دومی است که در طرح اشاره شده مورد توجه قرار دارد که در این بخش نیز باید به تعادل منابع و مصارف توجه شود، این در حالی است که ما در حال حاضر با شرایط نامناسبی در بحث عدم تعادل منابع و مصارف روبهرو هستیم.
وی گفت: در این بخش نیز تاکید شده است که منابع پایدار از بودجه 97 شهرداری تهران حداقل به میزان 25 درصد افزایش یابد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بیان کرد: در این بخش تاکید ویژهای بر رشد درآمدهای پایدار صورت گرفته است که این موضوع مورد توجه شورای پنجم قرار دارد و شهرداری موظف است در این بخش اقدامات لازم را انجام دهد.
رسولی عنوان کرد: انتظار می رود شهرداری تهران بر اساس برنامهریزی انجام شده از سوی شورای شهر تهران اقدامات لازم را در سال 97 انجام بدهد؛ در بخش مصارف نیز شورای پنجم علاوه بر توجه افزایش منابع درآمدی در حوزه مصارف به دنبال کاهش هزینههاست و این در حالی است که باید میزان کمکهای شهرداری که در خارج از وظایف این مجموعه است، حذف شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تصریح کرد: در این طرح تاکید ویژهای به قیمت تمام شده واحدهای کار در پروژهها شده است، ضمن اینکه تاکید ویژهای بر این موضوع شده که هر نوع افزایش بدهیهای جدید برای شهرداری تهران ممنوع شده و شهرداری مکلف است براساس درآمدهای پیشبینی شده اقدامات لازم را انجام دهد.
رسولی ادامه داد: یکی دیگر از برنامههایی که قطعا باید در بودجه شهرداری تهران لحاظ شود، استقرار نظام جامع و برنامهریزی در مناطق، شرکتها و موسسات وابسته به شهرداری است که متاسفانه و با کمال تاسف پس از گذشت 5 تا 6 ماه از فعالیت شورای پنجم ما هنوز صورت دقیقی از تعهدات و بدهیهای شهرداری در مراکز و مناطق نداریم.
وی به فعالیت 64 هزار و 300 نیرو در شهرداری اشاره کرد و گفت: این در حالی است که 130 هزار نفر حقوق دریافت میکنند، ضمن اینکه 10 هزار و 400 نفر از نیروهای شهرداری در بخش نگهبانی فعالیت میکنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر با تاکید بر اینکه شهرداری موظف است نیروی جدیدی را به کارگیری نکند، گفت: در این بخش نیز از شهردار تهران درخواست شده است که هیچگونه تبدیل وضعیتی در شهرداری تهران صورت نگیرد.
انتهای پیام/