معاون هماهنگکننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان افزود: این کنگره براساس چارت سازمانی دارای هیئت تصمیمگیرنده، هیئترئیسه و هیئت عالی متشکل از امام جمعه استان، استاندار و فرمانده سپاه استان و برخی مسئولان دیگر است که سیاستهای کلی را مشخص میکنند.
فقیری با تاکید بر اینکه تاکنون مقدمات برگزاری این کنگره بزرگ فراهم شده، اضافه کرد: کل شهدای سیستان و بلوچستان که در یگانها به شهادت رسیدند، بیش از ۸۰۰۰ نفر بودند و این کنگره مختص شهدایی است که خانواده آنها در سیستان و بلوچستان سکونت دارند.
وی ادامه داد: در پی هماهنگیهایی که با بنیاد شهید و نیروهای مسلح و دیگر ردههایی که به نوعی دخیل بودند و آمار شهدا را در اختیار داشتند انجام شد، به این نتیجه رسیدیم که کل شهدایی که خانوادههای معظمشان در استان سکونت دارند ۲ هزار و ۱۸ شهید عزیز هستند.
معاون هماهنگ کننده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: ابتدا شهدای هر قشر مشخص شد و سپس به تفکیک شهرستان و اینکه چه تعداد شهدای دانشآموز و چه تعداد معلم و ... هستند انجام شد و این مهم پس از تلاشهای زیاد احصاء شد و سپس به جمعآوری و دادههای مربوط به هر کدام از شهدا پرداختیم.
فقیری به مهمترین برنامههای کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: تولید ۵۰ عنوان کتاب در مورد شهدای شاخص و موضوعات مهم استان از جمله نقش استان در دوران دفاع مقدس، جمعآوری دایرهالمعارف شهدای استان در ۵۰۰۰ صفحه، تولید مجموعه نمایشگاهی تصاویر دفاع مقدس با ۳۰ هزار تیراژ، فضاسازی محیطی همزمان با برگزاری کنگره، برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی، برپایی نمایشگاه که در یک هفته کنگره انجام میشود و فضا سازی ۱۹ شهرستان استان تنها بخشی از برنامههایی است که در جریان برگزاری این کنگره بزرگ در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ع