وی با اشاره به اینکه برخی افراد سودجو به دنبال ایجاد التهاب در بازار زعفران هستند، افزود: قیمت زعفران تحت تاثیر این مساله در روزهای آینده، دستخوش تحولاتی قرار خواهد گرفت.
حسینی با بیان اینکه نمی توان آمار دقیقی از میزان تولید زعفران اعلام کرد، گفت: با توجه به افزایش سطح زیر کشت محصول و شرایط مساعد آب وهوایی پیش بینی می شود که میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش یابد.
عضو شورای ملی زعفران عواملی نظیر ثبات اقتصادی، تعادل قیمت زعفران، افزایش کیفیت، کاهش قیمت تمام شده و حضور مستمر در بازار های بین الملل را امری مهم در توسعه صادرات دانست.
وی از افزایش 20 درصدی صادرات زعفران در شش ماه نخست سال خبر داد و گفت: اگرچه تا پایان فصل برداشت نمی توان برآورد دقیقی از میزان صادرات داشت، اما پیش بینی می شود که روند صادرات طلای سرخ عادی باشد.
حسینی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ضرورت تجدید نظر در خرید توافقی زعفران بیان کرد: علی رغم گذشت یک ماه از فصل برداشت و تولید بیش از 300 تن زعفران، تاکنون یک تن زعفران از کشاورزان خریداری شده است.
وی با بیان اینکه نیازی به خرید توافقی زعفران نیست، افزود: قیمت زعفران تابع عرضه و تقاضاست و خرید توافقی زعفران از سوی دولت کمکی به تولیدکنندگان نخواهد کرد.
حسینی با بیان اینکه هدف از اجرای پروژه خرید توافقی حمایت از کشاورزان نیست، یادآور شد: تنها بحث سود آوری و جبهه گیری در برابر صادرکنندگان مطرح است، چراکه مدیریت اقتصاد کشاورزی،کوتاه کردن دست واسطه ها و دلالان و ارتباط میان صادرکنندگان از سوی دولت در تنظیم بازار محصول نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام/