وی با اشاره به استقرار طرح ارزیابی کارکنان، تصریح کرد: جانشین پروری یکی از اهداف اصلی اصلاح نظام اداری بوده که تدوین برنامه برای دستیابی به این مهم، مورد نیاز است.
شریعتمداری با تأکید بر اصلاح فرآیندها، ادامه داد: ارتقای سلامت اداری در گرو احصا و اصلاح فرآیندها، شناسایی گلوگاه ها و استقرار دولت الکترونیک بوده و انسجام در حوزه فناوری اطلاعات یک ضرورت است.
همچنین اصغر مصاحب رییس مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت صنعت، معدن و تجارت در این جلسه گزارشی از روند فعالیتهای این وزارتخانه در محورهای هشتگانه اصلاح نظام اداری ارایه داد.
مصاحب با اشاره به ارزیابی وزارت و شش دستگاه وابسته و نیز سازمانهای صنعت معدن و تجارت استانها، چالش های درون و برون سازمانی را مطرح و پیشنهاداتی جهت بهبود وضعیت کنونی مطرح کرد.
توجه به نیازسنجی صحیح در آموزش، ارتقای توانمندی کارکنان، اصلاح روشها و فرآیندهای انجام کار، توسعه خدمات الکترونیک دولت، توسعه زیر ساختهای شبکه، یکپارچگی در تدوین دستورالعملها، انسجام در فعالیتهای فناوری اطلاعات، مشارکت همه واحدهای سازمانی با مرکز نوسازی در دستیابی به موارد فوق از مهمترین موارد مطرح شده در این جلسه بود.
همچنین در پایان جلسه اصلاح ساختار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز به عنوان تکلیف مهم مرکز نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه مشخص و مقرر شد ضمن بازنگری در ساختار سازمانی نسبت به اصلاح و متناسب سازی ساختار با ماموریتهای وزارت اقدام شود.
انتهای پیام/