وی افزود: در انتخابات، جریان اصلاحات با تمام قوای خود به حمایت از روحانی پرداخت، این در حالی بود که این پتانسیل در حزب اعتدال و توسعه و تعدادی از اصولگرایان معتدل وجود نداشت.
شریف با بیان اینکه حمایت اصلاحطلبان از روحانی به قیمت کنار رفتن جهانگیری از عرصه رقابت تمام شد، گفت: انتظار این بود که در دور دوم ریاست جمهوری روحانی، تعداد بیشتری از اصلاح طلبان در کابینه جای بگیرند.
وی به وعدههای مطرح شده از سوی روحانی درباره جوانگرایی و استفاده از ظرفیتهای بانوان اشاره کرد و گفت: قولی که رئیس جمهور برای استفاده از ظرفیتهای زنان و جوانان در کابینه و به کار گیری اقلیتها داده بود، محقق نشد.
سخنگوی جبهه اصلاحطلبان بیان کرد: جریان اصلاحات بسیاری از نفوذ و توانمندیهای خود در دولت را از دست داد برای مثال انصاری که معاون پارلمانی ریاست جمهوری بود کنار گذاشته شد و برخی از اشخاصی که در دولت یازدهم در کابینه مشغول به کار بودند، به حاشیه رانده شدند.
وی ادامه داد: جریان اصلاحات از اتفاقات پیش آمده در بدنه دولت ناراضی است و این نگرانی را دارند که در صورت ادامه این روند ممکن است دولت حمایت افکار عمومی را از دست بدهد.
شریف با بیان اینکه انتظار میرفت تعداد بیشتری از اصلاحطلبان توانمند و با سابقه در کابینه دولت استفاده شوند، تصریح کرد: همچنین در زیرمجموعه وزارتخانهها در سطح معاونتها و یا در سطح مدیران میانی نیز شاهد استفاده نکردن از پتانسیل اصلاح طلبانه هستیم.
سخنگوی جبهه اصلاحطلبان تصریح کرد: اصلاح طلبان تفکر انحصاری ندارند و اگر افراد شاخصی از جریان اصولگرا در دولت به کار گرفته شوند از طرف جریان حامی دولت مخالفتی وجود ندارد اما انتظار میرود که تعدادی از مسئولان نیز از جریان حامیان دولت انتخاب شوند.
وی با بیان اینکه در انتخاب وزیر علوم به نظر اصلاحطلبان توجه چندانی نشد، خاطر نشان کرد: امیدواریم حداقل در انتخاب معاونان وزرا به این مسئله توجه شود و دولت باید بداند که برای ادامه کارش به پشتیبانی افکار عمومی و جریان حامی خود نیازمند است.
انتهای پیام/
ایران 80 میلیون جمعیت داره 80 میلیونی که تمام اختیارش رو داده دست رئیس جمهور و اطرافیان هم باید اجازه بدن ایشون کارش رو انجام بده نه اینکه جلوی پاش سنگ بندازن