این اثر ماندگار از سوی استاد میرولی احمد صبری، پناه جویی که از ایران برگشته است نوشته شده و آن را استاد حبیبی، استاد دانشگاه هرات صفحه آرایی کرده است.
میرولی احمد صبری، در این باره گفت: «این قرآن کریم به اندازۀ هفتاد در پنجاه سانتی متر و متن آن به اندازۀ سی و سه در پنجاه، نوشته شده و خطی که برای نوشتن آن بکار رفته است، خط نسخ عربی است. اما دو صفحۀ نخستش به شیوۀ مکتب تیموریان هرات نوشته شده است.»
این قرآن کریم با پشتیبانی مالی انجمن خدمت گزاران مسجد جامع بزرگ هرات نوشته شده است و قرار است در این مسجد نیز نگهداری شود.
سعد خطیبی، رییس انجمن خدمت گزاران مسجد جامع بزرگ هرات می گوید: «قرار است یک اتاق ویژه در مسجد جامع بزرگ برای نگهداری این قرآن کریم فراهم شود و درون این اتاق نیز به سبک میناتوری استاد کمال الدین بهزاد تزیین شود.»
محمد آصف رحیمی، والی هرات نیز اعلام کرد که تا آخر امسال، کار بازسازی اساسی مسجد جامع بزرگ هرات با هزینۀ نزدیک به سیصد میلیون افغانی از سوی حکومت آغاز خواهد شد.
وی افزود: «تلاش ما این است که بتوانیم در سال مالی پیش رو کار بازسازی مسجد جامع بزرگ هرات را آغاز کنیم و باید بگویم که این بازسازی در تاریخ این مسجد جامع، بی پیشینه خواهد بود.»
انتهای پیام/