معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری حضور شرکتهای دانش بنیان در حوزه توزیع کالا را اتفاقی مناسب دانست و ابراز کرد: بروکراسی ادارای و سیستم تأمین مالی 2 مشکل شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای فناورانه است که باید مورد توجه بیشتری قرار گرفته و برای رفع آن اقداماتی انجام شود. در 2 سال گذشته شاهد سرمایه گذاری قابل توجهی در استارتاپهای خدماتی هستیم که این مسئله نشان دهنده توسعه فعالیت شرکت های فناور خدماتی است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت وزارت صنعت از شرکتهای فناور گفت: کاهش هزینهها و ورود فناوری روز دنیا به صنایع 2 مزیت استارتاپها و کسب و کارهای نوین است. در کشورمان نیز با حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه خودرو میتوان فعالیت های خوبی برای حل مشکلات زیست محیطی انجام داد.
ستاری وضعیت شرکتهای دانش بنیان و فناور در حوزه فناوری مانند بیوتکنولوژی و تجهیزات پزشکی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: این شرکت های فناور ممکن است زمان طولانی تری برای شکوفایی اقتصادی نیاز داشته باشند اما همانطور که شاهد هستیم توانسته اند گام های بزرگی همچون صدور دارو به روسیه را بردارند.
وی انجام پروژه های ویژه همچون تولید خودروی برقی و اینترنت اشیاء با محوریت بخش خصوصی در دستور کار معاونت علمی اعلام کرد.
گفتنی است,؛ در پایان نشست قرار شد کمیته مشترکی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری برای رسیدن به نقشه راه و زبان مشترک و نظام مند کردن همکاریها تشکیل و پیگیری شود.
انتهای پیام/