سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش 18 درصدی تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در آذربایجان غربی

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: سال گذشته 561 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان تولید شد که امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18 درصد افزایش یافته است.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ،کامیار داهیم از تولید 450تن مرغ بدون آنتی بیوتیک  طی سال جاری در استان خبرداد.

وی با اشاره به فعالیت 3 واحد فعال تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به ظرفیت 210 هزار قطعه در هردوره پرورشی تصریح کرد: این مرغ ها در شهرستان های مهاباد و نقده تولید می شود.

 داهیم ادامه داد: همچنین در سال جاری 2 واحد پرورشی واجد شرایط ، متقاضی تولید مرغ بدون انتی بیوتیک در شهرستان ارومیه بوده که در حال طی مرحله صدور پروانه است.

 مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقا سطح بهداشت عمومی و مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 تا 42 روزه در واحدهای دارای پروانه بهره برداری بهداشتی که با نظارت شبکه های دامپزشکی به شیوه صنعتی پرورش می یابند در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی،تزریقی و یا دان مصرفی در این مرغ ها استفاده نمی شود.

 

انتهای پیام/ع

تولید 450 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک طی سال جاری در آذربایجان غربی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.