به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ محمود باقری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در نشست سفیر عمان با فعالین اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه گردشگری به عنوان یکی از سه صنعت مهم در دنیا جای خود را باز کرده است، اظهار داشت: این صنعت امروز به عنوان صنعت بدون دود و دوستدار طبیعت در جهان مطرح است.
وی افزود: بیش از یک میلیارد گردشگر در سال 2016 از مرزهای بینالمللی گذشتند که سهم کشور ایران قریب به 6 میلیون نفر و سهم کشور عمان نزدیک به سه میلیون نفر بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در افق 1404 ورود حدود 20 میلیون گردشگر برای ایران پیش بینی شده، گفت: کشور ایران به لحاظ میراث تاریخی جزء 10 کشور نخست دنیا، از لحاظ تنوع گردشگری جزء پنج کشور نخست و از لحاظ صنایع دستی جزء سه کشور نخست دنیا است.
باقری با اشاره به اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 95 شاهد ورود حدود سه میلیون گردشگر داخلی و حدود سه هزار گردشگر خارجی بود، ابراز کرد: با توجه به نیاز و ذائقه گردشگران سعی کردیم که در حوزه هتلینگ و سایر زیرساختهای گردشگری مثل اردوگاهها و کمپینگها اقدامات خود را انجام دهیم اگرچه کافی نیست.
وی بیان کرد: با توجه به ابعاد مختلف گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، حدود دو هزار جاذبه گردشگری تاریخی، بالغ بر 300 جاذبه گردشگری طبیعی و حدود 300 جاذبه گردشگری مذهبی در این استان وجود داشته و وجود 48 قله بالای 4 هزار مترمربع، چشمههای فراوان، رودخانههای جاری و گونههای گیاهی و جانوری مختلف از دیگر پتانسیلهای این استان است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت تمایل کشور عمان، میتوانیم در حوزههای هتلینگ، ایجاد شهرک سلامت، ایجاد شهرک گردشگری و ایجاد تلهکابین با توجه به قلل مرتفع این استان سرمایهگذاری داشته باشیم.
باقری با بیان اینکه شرایطی مناسبی برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری این استان وجود دارد، عنوان کرد: امروز در بین ایرانیان یک مطلب در خصوص کشور عمان وجود دارد و آن اینکه به جای دبی به عمان شگفتانگیز برویم و عمان جایگزین مناسبی برای مسافرت به کشورهای عربی است.
انتهای پیام/ش