به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سید شبر موسوی مدیر جهاد کشاورزی میاندورود گفت: سالانه ۹ هزار و ۵۷۸ تن گوشت سفید در شهرستان میاندورود تولید میشود.
وی افزود: شهرستان میاندورود دارای ۶۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۸۴ هزار قطعه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود تولید جوجه یکروزه در این شهرستان را سالانه ۱۱ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۴۷۸ قطعه عنوان کرد و گفت: ۱۲ مزرعه با ظرفیت ۳۳۱ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ مادر گوشتی با تولید ۲۱۲ تن تخممرغ در این شهرستان وجود دارد.
موسوی ضمن اشاره به مزایای گوشت سفید افزود: گوشت مرغ یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب میشود که سرشار از پروتئینهای مختلف است که جایگزین سالم و مناسبی برای گوشت قرمز است.
وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده غذاهایی مانند گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند میتوانند از بیماریهای مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.
انتهای پیام/آ