وی با بیان اینکه اگر اطلاعرسانی درستی انجام نشود، فعالیتهابی تاثیر خواهد بود، ادامه داد: سازمان تعزیرات حکومتی یک مرجع رسیدگی به تخلفات خرد و کلان است و در این سازمان پروندههایی رسیدگی میشود که در دادگستری قابل رسیدگی نیست و این نهاد دارد.
ممیزی تاکید کرد: طی هفت ماهه امسال به ۲ هزار و ۸۴۶ فقره پرونده به ارزش ریالی ۶۷۰ میلیارد و ۷۷۲ میلیون و ۵۸ هزار ریال در تعزیرات حکومتی استان زنجان مورد رسیدگی قرار گرفته است.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان زنجان گفت: بیشترین تخلفات پروندهها عدم درج قیمت، گرانفروشی، کمفروشی، عدم صدور فاکتور، عدم رعایت موازین بهداشتی بوده است.
وی مجموع پروندههای ارسال شده از دانشگاه علوم پزشکی را ۳۴۸ فقره و پروندهای مورد بررسی در خصوص قاچاق کالا را ۶۶۴ فقره مورد رسیدگی و ارزش ریالی این تعداد را ۶۵۴ میلیاردو ۲۸۱ میلیون ریال عنوان کرد.
به گفته ی ممیزی طی هفت ماهه سالجاری ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال امحای کالا در استان انجام شده و این امحا با حضور نمایندگان ذیربط در بیست و چهارم هر ماه انجام میشود.
وی مجموع پروندههای کشف شده در ۷ ماههی نخست سال را ۲ هزارو ۸۴۶ فقره معادل ۶۷ میلیاردو ۷۷۲ میلیون ریال عنوان کرد که از این تعداد پروندهی قاچاق پوشاک با۱۶۶ فقره بیشترین میزان قاچاق در استان است ،و کشف سیگار و گوشی به ترتیب در رتبهی دوم و سوم کالای کشف شده است.
انتهای پیام/ر