سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۴ ماده غذایی که برای مغز و حافظه مفید است

وقتی مغز انسان رو به فرسودگی می‌رود، هیچ دارویی وجود ندارد که این عضو حیاتی را به حالت قبلی بازگرداند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،ما برای جلوگیری از فرسودگی مغز کار زیادی نمی‌توانیم انجام دهیم، مگر آنکه به رژیم غذایی خود توجه کنیم و از این راه جلوی فرسودگی مغز را بگیریم و حتی آن را تقویت کنیم.

اما غذا چه تاثیری بر مغز دارد؟ تحقیقات زیادی نشان می‌دهند آنچه که ما می‌خوریم بر مغز تاثیر می‌گذارند. پس غذاهای مفید برای مغز بسیار مهم هستند.

وقتی ما تحت فشار جسمی یا روحی هستیم بدن ما ماده‌ای التهابی ترشح می‌کند. این ترکیبات شیمیایی سیستم ایمنی بدن را بکار می‌اندازند تا با استرس مقابله کند. دستگاه گوارش کار سیستم ایمنی و التهاب ‌کنترل می‌کند. مواد غذایی مفید برای مغز سرشار از انتی اکسیدانت، چربی‌های خوب، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که جلوی بیماری مغز را می‌گیرند.

سایت «boldsky» بهترین غذاها برای مغز را به شما معرفی می‌کند.

۱- روغن زیتون

روغن زیتون سرشار از پلی فنول است. این انتی اکسیدانتی حفاظتی است و از مغز در مقابل بیماری‌ها حفاظت می‌کند.

۲- روغن نارگیل

توانایی نورون‌های مغزی را برای استفاده از انرژی افزایش می‌دهد و جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد. این روغن حاوی چربی اشباع شده است که به سلامت و عملکرد اجزای مغز کمک می‌کند.

۳- آواکادو

آواکادو حاوی ویتامین K و فلویت است که جلوی لخته شدن خون در مغز و سکته مغزی را می‌گیرد و به عملکرد ادراکی مغز هم کمک می‌کند.

۴- ماهی سلمون وحشی

این ماهی منبع اصلی امگا۳ است و نقش اساسی در سلامتی مغز دارد. این یکی از غذاهای اصلی برای افزایش قدرت مغز است.

۵- بلوبری

این میوه سرشار از انتی‌اکسیدانت مفید برای مغز است. این میوه جلوی التهاب را می‌گیرد و از مغز در مقابل بیماری حفاظت می کند.

۶- زردچوبه

این ادویه بخشی از DNA را تحریک می‌کند که بکار کاهش التهاب اختصاص دارد. برای سلامتی مغز بسیار مفید است و از زمان‌های قدیم برای همین منظور بکار می‌رفته است.

۷- تخم مرغ

تخم مرغ سرشار از «چولاین» است که نقش اساسی در ارتباطات نورونی در مغز دارد. تخم مرغ حاوی کلسترول هم هست که ماده اصلی سازنده مغز می‌باشد و یک انتی‌اکسیدانت محافظ مغز نیز هست.

۸- قاصدک

این گیاه حاوی فیبر پیروبوتیک است که باکتری‌های مفید برای پشتیبانی از مغز را در معده و روده افزایش می‌دهد. این یکی از غذاهای اصلی در افزایش قدرت مغز است.

۹- گردو

گردو حاوی مواد غذایی است که برای سلامت مغز مفید هستند. گروه حاوی ویتامین E، امگا۳، مس، منگنز و فیبر مفید برای باکتری‌های روده است که از مغز حفاظت می‌کنند.

۱۰- مارچوبه

این ماده غذایی سرشار از فیبر پروبیوتیک است که به افزایش باکتری‌های مفید در سیستم گوارشی کمک می‌کند. این گیاه همچنین سرشار از مواد ضد التهابی و فولیت است.

۱۱- کیم‌ چی

این یک غذای کره‌ای است که سرشار از باکتری‌های مفید برای مغز است و به سلامتی مغز کمک می‌کند.

۱۲- کیل (Kale)

کیل از سبزیجات کم هیدروکربور است که سرشار از ویتامین ث، K، A، پتاسیم و آهن می‌باشد.

۱۳- بروکلی

این سبزی سرشار از سولفورفین است که به سم‌زدایی کمک کرده و التهاب را کاهش می‌دهد و زیان رادیکال‌های آزاد را کم می‌کند. این یکی از غذاهای اصلی تقویت مغز می‌باشد.

۱۴- اسفناج

اسفناج انتی‌اکسیدانت دارد و حاوی ویتامین K، فلویت و لوتین است که از مغز در مقابل رادیکال‌های آزاد حفاظت می‌کند.

منبع:العربیه

انتهای پیام/

مواد غذایی که مغز و حافظه را تقویت می کند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.