سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیفیت دست‌بافته‌های کهگیلویه و بویراحمد ارتقا می‌یابد‌

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده رشد و ارتقای کمی وکیفی دست بافته‌های این استان در دستور کار است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سهراب بنام اظهار داشت: آموزش‌های مهارتی و کاربردی زمینه ساز توانمند سازی و بهبود سطح عملکرد نیروی انسانی و اشتغال پایدار است.

وی از برگزاری دوره‌های مهارتی مورد نیاز خوشه دست بافته‌های داری خبر داد و افزود: بی شک اجرای برنامه‌های توسعه نیازمند بکارگیری نیروهای آموزش دیده و افراد متخصص و تحصیل کرده بوده و اجرای آموزش و بهسازی نیروی انسانی سبب میشود تا افراد بتوانند متناسب با تغییرات کسب و کار و محیط، بطور مؤثر فعالیت‌هایشان را ادامه داده و برکارایی خود بیفزایند.

بنام ابراز کرد: با هدف توانمندسازی و ارتقای مهارت نیروی انسانی و همچنین استفاده از توان و ظرفیت‌های نیروی جوان و تحصیلکرده حوزه دست بافته‌ها، 38 دوره آموزشی و مهارتی برای حدود یک هزار و 200 نفر مختص ذینفعان خوشه دست بافته‌های استان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: این دوره‌های آموزشی با نیازسنجی از فعالان و ذینفعان خوشه دست بافته‌ها و با توجه پراکندگی فعالیت ذینفعان دست بافته‌ها در سطح استان همچنین با استفاده از مطالعات و بازدیدهای میدانی برنامه ریزی و اجرائی شده است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد‌: برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی نیاز سنجی شده برای 6 عنوان دوره آموزشی مورد نیاز بوده با توزیع مناسب در سطح هشت شهرستان این استان توسط بخش خصوصی در حال برگزاری است.

بنام با اشاره به ماهیت فعالیت گروهی خوشه بیان کرد: همکاری و هم افزائی همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و فعال دست بافته‌ها شامل سازمان صنعت, معدن و تجارت ، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، صندوق کارآفرینی امید، امور عشایر و ... در فعالیت برنامه‌های خوشه دست بافته‌ها می‌توان ظرفیت مناسب تری برای درآمدزایی و اشتغال جوانان بومی ایجاد و بستر مناسبی را برای توسعه پایدار با مشارکت مردم فراهم کرد.

وی با دعوت از تمامی ذینفعان و فعالان دست بافته‌ها به منظور مشارکت و حضور در این دوره‌های آموزشی، افزود: با وجود ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل موجود در استان، این خوشه می‌تواند در راستای توسعه نقش مؤثری بردارد که امیدواریم با برگزاری این دوره‌ها، شاهد رشد و ارتقای کمی وکیفی دست بافته‌های کهگیلویه و بویراحمد باشیم.

انتهای پیام/غ

فراهم کردن زمینه توسعه پایدار با مشارکت مردم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.