وی بیان کرد: تلاش ما در فراهم کردن زیر سازها کاهش تعداد مجروحان و تلفات است و خوشبختانه در حوزه سلامت کارهای خوبی انجام شده است.
سردار جلالی ادامه داد: سرعت اقدامات اورژانسی و عملیاتی بالا است تا بیمار به مراکز امن منتقل شود، مقابله با تهدیدهای زیستی و زیر سازهای درمانی از جمله وظایف پدافند غیر عامل است.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور عنوان کرد: طیفی از تهدیدات در حوزه سلامت وجود دارد که در این بین بیماریها موضوع مهمی است که مسائل اپیدمی و بیماریهای دستکاری شده در قالب های مختلف در آن شکل گرفته است. اپیدمی مسئله مهمی است و دست کاریهای ژنتیکی میتواند تهدید زا و یا موثر باشد.
وی با بیان اینکه پدافند غیر عامل با تهدیدات مقابله می کند، تصریح کرد: بیولوژیکی و مصنوعی برای کشورمان تهدید زا است که این مقوله تهدیدات سایبری را به حوزه سلامت ارتباط می دهد.
سردار جلالی افزود: باید نگاهی مشکوک به مسائل داشته باشیم تا نقاط تخریب و تهدید را شناسایی و با آنها مقابله کنیم و این نگاه باید مشرف بر مسائل باشد. چرخه اقدامات متنوعی از دستگاه های امنیتی بهداشتی سلامتی انجام می شود و ما باید یک سی بی سی پیشرفته و مبتنی بر شرابط اقلیمی داشته باشیم تا هر تهدیدی را رصد کنیم. مسئله تشخیص تهدیدات برای مقابله با مسائل مختلف مهم است و ما مانند لایه های مختلف راداری در شرایط آزمایشگاهی عمل میکنیم تا خلائی ایجاد نشود.
وی با تاکید براینکه به بانک اطلاعاتی تعدد زیستی در کشور نیاز داریم و باید به آن توجه شود اظهار کرد: این اقدامات باید انجام شود تا وقتی با عوامل نوترکیب و دستکاری شده مواجه شدیم قادر به مقابله با تهدیدها باشیم و در پدافند زیستی مانند ارتشها باید اماده حمله باشیم؛ باید انباری از دارو و سامانههای تشخیصی داشته باشیم تا نیاز کشور به واکسن در زمان جنگ برطرف شود.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه باید یک نظام پیوسته و کنترل در تمام مرزهای هوایی و زمینی و همچنین دریایی شکل بگیرد یادآور شد: در این خصوص ما منتظر دستور رئیس جمهور هستیم.
انتهای پیام/