وی تاکید کرد: این منطقه از نظر زیرساختها بسیار از برنامه عقب است و برای برطرف کردن این مشکلات به کمک همه دستگاهها از جمله راهآهن، پایانه، گمرک و مدیران محلی نیازمند هستیم و همچنین بخشهای محلی از جمله منابع طبیعی، محیط زیست و امور اراضی کمک کنند تا مشکلات زیرساختی برطرف شود.
هاشمی با اشاره به اینکه تجارت چه در بخش واردات با قیمت مناسب و صادرات برای ما مهم است، خاطرنشان کرد: منطقه ما منطقه مناسبی برای صادرات است و وجود کشورهای حاشیه دریای خزر و روسیه و وجود این خط ریلی هم کمک فراوانی به این امر میکند و برای محقق شدن این امر همه ما سهم داریم.
استاندار گلستان افزود: باید همه زیرساختها را آماده کنیم تا عبور روزانه ۸۰ خودرو از مرز به ۲ هزار خودرو برسد و چیزی که در برنامه ۱۴۰۴ است ۶۷۷۰ هزار تن کالا باید مبادله کنیم در حالی که تنها ۱۶۲ هزار تن صادرات داریم که نسبت به برنامه عقب هستیم و فاصله ما طولانی است.
هاشمی اظهار داشت: عقبماندگی در زیرساختها ناامیدکننده است، اما ناامید نیستیم برای برطرف کردن آن در برخی موارد کارهایی در سطح ملی باید انجام شود و همکاران مکاتبات باید انجام دهند و با نامهنگاری با وزراتخانه پیگیری شوند.
وی اظهار کرد: برخی موانع هم هستند که در بخش راهآهن است که باید برطرف کنیم و همکاران در راهآهن هم قول دادهاند که خط عریض که به طول ۳۲۰۰ متر است را تا یک ماه آینده تحویل دهند یعنی تا پنجم ماه آینده این خط به ما تحویل شود.
هاشمی با بیان اینکه باید تلاش کنیم موانع برطرف شود، درباره امکانات رفاهی منطقه هم انتقاد کرد و خاطرنشان کرد: امکانات رفاهی ضعیف است به طوری که نه مناسب برای گردشگران نه حتی برای هم استانیهاست و باید این امکانات به کمک بخش خصوص و دولتی تامین شود و این مشکلات با کمک تعامل برطرف شود و اگر این کارها محقق و عملیاتی نشود تصمیمات مدیریتی دیگری اتخاذ میشود.
انتهای پیام/ف