یکی از موثرترین گیاهان برای رفع سوء هاضمه و مسمومیت غذایی، آویشن است.
برای رفع مسمومیت به کمک آویشن باید یک قاشق چای خوری آویشن را با یک فنجان آب و یک قاشق چای خوری عسل مخلوط کنید و بنوشید. اگر معده درد شدیدی داشتید، نصف قاشق غذاخوری آویشن را با مقداری آب بجوشانید سپس از صافی عبور دهید و آن را به همراه نصف قاشق غذاخوری دارچین دَم کنید و بنوشید.
زنجبیل دارای خواص ضدباکتری و انگلی است. برای کاهش تهوع ناشی از مسمومیت باید روزانه سه بار و هر بار حدود ۲۵۰ میلی گرم از عصاره زنجبیل را مصرف کنید.
مصرف زیره سبز و سیاه نیز در کاهش نفخ شکم تاثیر بسزایی دارد. برای این منظور باید نیم گرم زیره سیاه را با مقداری نبات بکوبید و پس از صرف غذا آن را میل کنید. نوشیدن یک فنجان دمنوش زیره، روزانه سه بار نیز کاهش علائم مسمومیت را به همراه دارد. برای تهیه دمنوش زیره باید یک قاشق چای خوری دانه زیره را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند، سپس آن را بنوشید.
ماست آنتی باکتریال طبیعی است و باکتریهای موجود در غذا را از بین میبرد. برای دفع باکتریهای موجود در غذا میتوانید یک قاشق چای خوری تخم شنبلیله را به ماست اضافه کنید. مصرف این ترکیب درد معده و حالت تهوع را کاهش میدهد.
ریحان، گیاه بسیار مفیدی برای بهبود عفونت ناشی از مسمومیت غذایی است. به چند روش میتوانید از آن استفاده کنید:
روزانه چند بار آب ریحان را با یک قاشق چایخوری عسل بنوشید.
چند قطره روغن ریحان را در یک لیتر آب بریزید و در طول روز به تدریج آن را بنوشید تا باکتریهای معده را از بین ببرد.
چند برگ ریحان، کمی نمک دریایی و مقداری فلفل سیاه را به سه قاشق غذاخوری ماست بیفزایید. روزانه سه بار این مخلوط را میل کنید تا مسمومیت رفع شود.
انتهای پیام/