به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، علی طاهری گفت: به منظور تامین امنیت غذایی جامعه، از ابتدای امسال تاکنون ۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در سالنهای مرغداری شهرستان نکا جوجهریزی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نکا افزود: این میزان جوجهریزی در ۱۷۸ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت که تولید ۷ هزار تن گوشت سفید برآورد شده و به مصرف کنندگان عرضه شد.
وی گفت: شهرستان نکا دارای ۱۸۲ واحد مرغداری گوشتی است.
انتهای پیام/ع