وی با بیان اینکه سرشماری یاد شده با مشارکت سمنها، همیاران محیط زیست، محیطبانان و کارشناسان سایر شهرستانها برگزارشد خاطر نشان کرد: افراد به گروههای مختلف برای اجرای برنامه سرشماری تقسیم بندی شده و عملیات آماربرداری از نشخوارکنندگان شاخص منطقه که شامل کل، بز، قوچ و میش هستند را در مسیرها و تنگههای مختلف انجام دادند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم – تنگ باهوش را به مساحت ۶۰ هزار هکتار در دو شهرستان دشتستان و تنگستان دانست و تصریح کرد: این منطقه برای نخستین بار در سال ۱۳۹۰ با تصویب سازمان محیط زیست بعنوان منطقه شکار ممنوع معرفی و در سال ۹۵ نیز به مدت ۵ سال دیگر بعنوان منطقه شکار ممنوع تمدید شد.
دلشب بیان کرد: منطقه یاد شده با دارا بودن رودخانه دائمی باهوش و تعداد زیادی چشمه و پـــوشش گیاهـی مطلوب از اهمیت زیستگاهی بسیار بالایی بر خوردار اسـت بهگونهای که حضور انواع وحوش و پستانداران از جمله گربه سانانی مثل پلنگ و علفخواران بزرگ از قبیل: کل وبز و قوچ ومیش از شاخصهای اصلی تنوع زیستی آن است.
وی افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با توجه به اهمیت و جایگاه بالای زیستی منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم - تنگ باهوش در نظر دارد ارتقاء این منطقه را بعنوان "منطقه حفاظت شده" در اولویت برنامههای امسال قرار دهد.
انتهای پیام/ز