به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسین دلشب صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان بوشهر بیش از ۲۵ گونه پرنده مهاجر شکاری زندگی میکند که برخی از نقاط استان محل تولیدمثل این پرندگان است.
وی با اشاره به نقش بسیار مهم پرندگان شکاری در چرخه حیات جانوری، اضافه کرد: کنترل حشرات مضر و جوندگان از جمله مزایای پرندگان شکاری است و حذف این پرندگان ضربهای بزرگ و تهدیدی جدی در اکوسیستم طبیعت است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به افدامات برخی افراد سودجو برای زندهگیری، نگهداری و تجارت غیر مجاز این پرندگان، ادامه داد: سازمان محیط زیست تلاش ویژهای برای مقابل با فعالیت سودجویان و شکار این پرندگان دارد.
وی از گشت، کنترل و پایشهای عمده زیست محیطی برای مقابله با کوخهنشینی خبر داد و افزود: استان بوشهر به عنوان یکی ازم ناطق مورد نظر سودجویان برای قاچاق پرندگان محسوب میشود و تلاش شده تا با همکاری سایر نهادهای مرتبط این قاچاق به حداقل برسد.
دلشب با اشاره به عالمل و همکاری نیروی انتظامی، گمرکات بوشهر، مرزبانی و واحدهای گشت دریایی سپاه در این زمینه، تصریح کرد: با اقدامات پیشگیرانه، ریسک قاچاق این پرندگان افزایش یافته است.
وی با اشاره به افزایش میزان جرائم ضرر و زیان به حیات وحش از دو سال گذشته، خاطرنشان کرد: جریمه زندهگیری و صید یک بهله دلیجه به ۲۰ میلیون تومان و جریمه زندهگیری و صید هر بهله شاهین، بحری و بالابان به ۶۰ میلیون تومان افزایش یافت. طی روزهای اخیر نسبت به تخریب کوخه و برخورد با متخلفین اقدام شده و چند پرنده از متخلفان کشف شده است.
انتهای پیام /پ