وی با بیان اینکه بیشتر آتش سوزی ها در مناطق حفاظت شده جاجرود ، منطقه سرخه حصار ، پارک ملی خجیر، منطقه حفاظت شده ورجین و البرز مرکزی در قسمت جنوبی که در حوزه شهرستان شمیرانات است اتفاق افتاده بود،ادامه داد: مساحت کل آتش سوزی ها حدود 50 هکتار بود و بیشتر آتش سوزی ها در حوزه شمیرانات با حدود 30 هکتار و 20 هکتار دیگر در مناطق سرخه حصار ،پارک ملی خجیر و منطقه حفاظت شده ورجین اتفاق افتاد.
وی افزود:در حوزه شمیرانات از آتش نشانی ،بخشداری ، منابع طبیعی و نیروهای مردمی برای اطفای حریق کمک گرفتیم .
معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: کمترین حریق مربوط به مناطق پارک ملی خجیر ،جاجرود و سرخه حصار بود که اداره کل محیط زیست استان تهران آن را اطفا کردند.
وی با اشاره به سهل انگاری گردشگران در آتش سوزی مناطق حفاظت شده استان تهران گفت: قسمت اعظم آتش سوزی ها به روشن کردن آتش در مناطق حفاظت شده توسط گردشگران و مردم و خاموش نکردن آن باز می گردد که گاهی این اتفاق از عمد انجام می شود و متاسفانه محدوده وسیعی از مناطق تحت مدیریت را دچار حریق می کند.
کتال محسنی در ادامه از گونه هایی که در خطر این آتش سوزی ها هستند خبر داد و گفت: غالبا گونه های مرتعی یکساله از جمله گون و درختچه های بادام و همچنین گونه های جانوری مانند لانه های پرندگان و خزندگان تحت تاثیر این آتش سوزی ها قرار می گیرند.
انتهای پیام/