سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سمبوسه هندی+عکس

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

 میزان سرو: 10 الی 12 عدد

مواد لازم میانی:

-روغن: 3 قاشق سوپ خوری
-میخک: 6 الی 7 عدد
-تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
-زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
-فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
-تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
-زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
-زردچوبه: یک قاشق چای خوری
-چوب دارچین: یک عدد
-سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
-فلفل قرمز (خشک شده): 3 عدد
-پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
-هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد
-سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): 3 عدد
-لیموسنگی: یک عدد
-نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
-آرد: 2 قاشق سوپ خوری
-نمک: به مقدار لازم
-روغن: به مقدار لازم

مواد لازم خمیر:

-آرد: یک کیلوگرم
-نمک: 2 قاشق چای خوری
-آب: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود. سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید. پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل). سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

 

طرز تهیه سمبوسه هندی+عکس

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۲۴ ۰۵ آبان ۱۳۹۶
اصلا خمیر لازم نداره و نونای کم پخت ماشینی استفاده میشه..بهترین سمبوسه هندی ایرانم تو استان بوشهر بندر دیر میتونین بخورین..