سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تصویب 37 منطقه نمونه گردشگری در استان اردبیل

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳۷ منطقه‌ نمونه‌ گردشگری در استان به تصویب هیئت دولت رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، کریم حاجی‌زاده مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۳۷ منطقه‌ نمونه‌ گردشگری در استان اردبیل به تصویب هیئت دولت رسیده که با حمایت‌های قانونی به دنبال جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای رونق فعالیت‌های بخش گردشگری در این مناطق هستیم.

وی افزود: روستاهای هدف گردشگری از دو جنبه دارای اهمیت است که یکی به عنوان رویکرد و نیاز و دیگری تاکید بر توسعه‌ گردشگری پایدار و حفظ میراث معنوی با تاکید بر سیاست‌های منطقه‌ای و محلی که گردشگری روستایی امروزه به عنوان یک فعالیت جهانی با توجه به هم‌پوشی سه اصل ایجاد اشتغال و درآمدزائی، رضایت گردشگر و حفظ محیط زیست اهمیتی دوچندان یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: این روستاها به عنوان عنصری برای توسعه‌ منطقه‌ای و توسعه‌ پایدار بر پایه استعداد و توان طبیعی منطقه قلمداد می‌شوند که اهداف گردشگری روستایی رشد تولید منطقه‌ای، افزایش درآمد و تعداد مشاغل، انعطاف‌پذیری تجهیزات گردشگری و توجه به سرمایه‌گذاری محلی است.

حاجی‌زاده با بیان اینکه در جنبه‌های غیر اقتصادی نیز اهدافی چون نگهداری و حفظ آسایش و رفاه ساکنان، تفریحات سالم و مراقبت از ارزش‌ها و میراث فرهنگی را به دنبال دارد، افزود: در راستای سیاست‌های کلان و توسعه‌ بخش گردشگری در سال 83 روستاهای هدف گردشگری مطرح شد و 380 روستای هدف، در سطح کشور شناسایی و ثبت شده که سهم استان اردبیل 12 روستا بوده که دارای بافت‌های تاریخی یا فرهنگی و طبیعی ویژه است.

وی بیان کرد: موضوع مناطق نمونه‌ گردشگری با هدف ایجاد فضای مناسب و مجهز برای گردشگران به منظور فراهم کردن زمینه‌ توسعه پایدار میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و جلب سرمایه‌گذارن داخلی و خارجی با رعایت قانون تشویق و حمایت سرمایه‌گذاران خارجی در ایجاد تاسیسات زیربنائی مطرح شد. 

وی تصریح کرد: در این مناطق برای ایجاد و تاسیس فعالیت‌های گردشگری، صدور مجوز احداث بنا، گواهی پایان کار و سایر مجوزها از سوی سازمان بوده و به سرعت و سهولت انجام می‌شود که سازمان ملی زمین، مسکن،‌ شهرداری‌ها، سازمان جنگل‌ها، مراتع، آبخیزداری کشور و سایر وزارت‌‌خانه‌ها و سازمان‌های مربوطه موظف شده‌اند با درخواست سازمان میراث‌‌ فرهنگی حداکثر ظرف دو ماه  اراضی دولتی مود نیاز برای احداث طرح‌های گردشگری را با رعایت مقررات مربوط به سرمایه‌گذار واگذار کنند.

 

انتهای پیام/ح

روستاهای هدف گردشگری در اردبیل

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.