سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ملک زاده مطرح کرد؛

چاقی؛ مهم‌ترین عامل ابتلا به سرطان سینه/ ۹۰ درصد ایرانی‌ها تحرک بدنی ندارند

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به بی تحرکی مردم ایران گفت: چاقی، مهم‌ترین عامل ابتلا به سرطان سینه است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در کنگره سه گانه پژوهشکده معتمد و دومین کنگره بین المللی و نهمین کنگره ملی سرطان پستان که  امروز در سالن همایشات رازی برگزار شد با بیان اینکه این کنگره را مرکز تحقیقات معتمد برگزار کرده است، گفت: تمرکز این کنگره بر روی سرطان سینه  است، زیرا سرطان سینه شایع ترین سرطان در میان بانوان ایرانی است، در ایران به ازای هر 100 هزار نفر 33 نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

وی ادامه داد: سرطان سینه قابل پیشگیری و درمان است و در اکثر موارد در صورت تشخیص زود هنگام  درمان می‌شود، تحقیقات برای تشخیص زود رس سرطان سینه یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت محسوب می‌شود.

30 درصد بانوان ایرانی چاق‌اند

ملک زاده با بیان اینکه 50 درصد سرطان‌ها قابل پیشگیری است، گفت: مهم ترین عامل ابتلا به سرطان سینه چاقی است، شیوع چاقی در بانوان  بسیار بالاست و 30 درصد بانوان ایرانی چاق هستند که این مهم ترین ریز فاکتور ابتلا به سرطان سینه محسوب می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به تحرک ایرانی‌ها، عنوان کرد: 90 درصد مردم ایران تحرک بدنی کافی ندارند و 33 درصد مردم کالری اضافه دریافت می‌کنند.

وی افزود: تحرک بدنی مردم ایران بسیار کم شده است و این عامل اپیدمی چاقی در کشور محسوب می‌شود؛ چاقی به خصوص در بانوان مهم ترین عامل بروز سکته‌های قلبی، غزی و سرطان است، عوامل خطر سرطان بسیار مشابه به سکته‌های مغزی و قلبی است و خوشبختانه برنامه مدونی برای درمان  زودهنگام سرطان در کشور آغاز شده است.

ملک زاده به تحقیقات سرطان در کشور اشاره کرد و گفت: نزدیک به 17 درصد تحقیقات سرطان در کشور مربوط به سرطان سینه است و آمار  مبتلایان به این سرطان در ایران مشابه کشورهای پیشرفته است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: شیوع چاقی در زنان ایرانی بیش از زنان آمریکایی است و این عامل نگران کننده ای در افزایش مبتلایان به انواع بیماری ها محسوب می شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۷ ۲۷ مهر ۱۳۹۶
وضع خرابه پول نداریم اقا