به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ به منظورگرامیداشت روز جهانی غذا، فرهنگ سازی و معرفی تغذیه سالم، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور در مدارس و برگزاری مسابقه صبحانه سالم ، از مزایای خوردن صبحانه و میان وعده های مفید از جمله میوه های خشک ، کشمش و آجیل برای دانش آموزان صحبت کرد.
کاظم زاده با بیان نکاتی در مورد ضررهای نمک، قند و چربی، از صبحانه های دانش آموزان دیدن کرد و با مشارکت دانش آموزان بهترین صبحانه سالم را انتخاب و به برگزیده سالمترین صبحانه جایزه اهدا شد.
انتهای پیام/ ش
هفته جهانی غذا