وی ادامه داد: اگر به فهم درست و مشترکی از پدافند غیرعامل برسیم و آن فهم را به مردم منتقل کنیم در این شرایط میتوان به تامین امنیت کشور و حفظ زیرساختهای آن امیدوار بود.
قائم مقام وزیر کشور تاکید کرد: بیشتر مردم از پدافند غیرعامل درک درستی ندارند. باید به کمک فضای مجازی و رسانهها مردمی شدن پدافند غیرعامل را دنبال کنیم.
وی افزود: وزارت کشور تمام تلاش خود برای عملیاتی کردن پدافند غیرعامل را میکند و در نظر دارد برای هر شهر و شهرستان طرح خاص آن شهر را ارائه دهد.
هاشمی نقش دانشگاه را در این مقوله مهم عنوان کرد و ادامه داد: خوشحالم مراکز علمی و دانشگاهها وارد این مقوله شدهاند، تا زمانی که دانشگاهها وارد نشوند توفیقی بدست نمیآید.
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه ما در تهران ساماندهی صنایع را شروع کردیم و این رویکرد باید در استانهای دیگر نیز دنبال شوند، تصریح کرد: بنده در بازدید از ستاد مدیریت بحران تهران متوجه شدم که امکانات آن پاسخگوی شهر تهران نیست این نگرانی را به وزیر کشور منتقل کردم و با تلاش آقای رحمانی فضلی، زمینهایی در اطرف حرم امام (ره) برای ستاد مدیریت بحران کشور و منطقه در نظر گرفته شد.
وی با بیان اینکه ما با تهدیدات منطقهای و بین المللی روبه رو هستیم، گفت: تهدیدات ترامپ را شنیدید. اینها توجه بیشتر به پدافند غیرعامل را میطلبد. باید زندگی مردمی و زیرساختها ایمنی سازی شوند.
انتهای پیام/