وی افزود: دلیل اصلی افزایش خشونتها عدم نظارت درست نهاد های مدافع حقوق زن در هرات و کم کاری نهاد های مجری قانون در بررسی قضایا است.
«تواب مبارز» مسئول امور جوانان اداره اطاعات و فرهنگ هرات سمینار علمی و پژوهشی را که برای بررسی وضعیت زنان در هرات راه اندازی کردند گفت: در این برنامه بیشتر روی مسائلی چون پیامدهای روحی، روانی در جامعه، خانوادهها بررسی میشود و اینکه در 16 سال پسین چه کارهایی برای کاهش خشونتها در هرات صورت گرفته است.
وی افزود: هرات پایتخت فرهنگی افغانستان بیشترین امار خشونت ها علیه زنان را دارد و افزایش این خشونتها، خودکشیها، خودسوزیها، مشکلات خانوادگی در جامعه در حال حاضر سبب نگرانی آنها شده است.
«نجیبه حقیقی» فعال مدنی در هرات اظهار دارد : افزایش خشونتها در هرات سبب نگرانی آنها شده است و بر این عقیده است تا برنامههای اطلاع رسانی به شهروندان در هرات در مرکز شهر و شهرستانها باید به صورت درست عملی شود، کارهای تحقیقی و ریشه ای برای مبارزه با عوامل خشونتها صورت گیرد.
وی از نهادهای مدافع حقوق زن و ادارات حقوقی و قضایی میخواهد تا قضایای خشونت علیه زنان به صورت جدی پیگیری و عملی شود تا شاهد کاهش آمار خشونتها علیه زنان در هرات باشند.
فارس نوشت: در حال حاضر 212 قضیه خشونت ها علیه زنان در نهاد های عدلی و قضایی به ثبت رسیده است. کارشناسان امور زنان در ولایت هرات میگویند که با توجه به تعدد برنامه ها و ایجاد کمیسیونها ی خشونتها علیه زنان اما آمار این خشونتها در حال افزایش است و آمار این خشونتها در شهرستانها و روستاها بیشتر از مرکز هرات است.
/انتهای پیام/