وی با اشاره به اینکه برای تأمین مسکن نیازمندان منابع دولتی و کمیته امداد بهتنهایی پاسخگو نیست، افزود: باید از مشارکت مردم، خیران و آورده مددجویان برای تأمین مسکن استفاده کرد تا این امر در تحقق اهداف این نهاد در برنامه ششم مؤثر باشد.
بازیان درباره اولویتبندی مسکن مددجویان گفت: اولویت نخست این نهاد تعمیر مسکن خود مالکی مددجویان شهری و روستایی، اولویت دوم تأمین مسکن برای مددجویان فاقد مسکن شهری و روستایی و اولویت سوم مقاومسازی مسکن خود مالکی مددجویان تحت حمایت است.
مدیرکل مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد سرانه خدمات تعمیر مسکن برای هر خانوار مددجو را حداکثر 4 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: تعمیر مسکن به صورت کلی یا جزیی و یا شامل انشعابات گاز و حصارکشی است.
وی با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد دارای یک یا دو عضو هستند، گفت: این افراد در اولویت تأمین مسکن قرار ندارند، اما مشمول دریافت تسهیلات از صندوق قرضالحسنه امداد ولایت میشوند و این در حالی است که بر اساس سیاستهای کمیته امداد اولویت با خانوارهای بیش از دو عائله است.
بازیان درباره پرداخت تسهیلات قرضالحسنه برای مسکن مددجویان توضیح داد: امسال برای نخستین بار کمکهزینه تأمین مسکن برای خرید، ساخت، بهسازی و مقاومسازی از محل صندوق امداد ولایت برای خانوارهای یک الی دو نفر و شهرهای بالای ۱۰۰هزار نفر پرداخت میشود.
وی با اعلام اینکه این صندوق امداد ولایت به این خانوارها ۲۰ میلیو ن تسهیلات خرید یا ساخت مسکن میدهد، گفت: البته به این افراد 5 میلیون تومان نیز به عنوان کمکبلاعوض داده میشود.
مدیرکل مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با اشاره به اینکه امسال ساخت، خریداری، تعمیر و مقاومسازی ۷۵ هزار منزل مسکونی در کشور برای مددجویان در دست اجرا است، افزود: ۳۰ هزار مورد از این خدمات عمرانی مربوط به ساخت منازل شهری و روستایی است.
وی با اعلام اینکه ۱۵۰ هزار خانوار مددجوی تحت حمایت فاقد مسکن هستند، افزود: در مدت اجرای برنامه ششم برای حدود ۳۰هزار تا ۳۵ هزار خانوار دارای بیش از دو عضو مسکن مناسب تأمین خواهد شد، البته در این زمینه اولویت نخست با خانوارهای بیش از دو عائله سپس با خانوارهای کمتر از دو عائله است.
بازیان بابیان اینکه با استفاده از ظرفیت مسکن مهر، ۲۰ هزار خانوار مددجوی تحت حمایت کمیته امداد صاحبخانه شدهاند، گفت: تأمین مسکن مددجویان با توجه به وضعیت اقلیمی و جغرافیایی و همچنین متناسب با تعداد اعضای خانوار متفاوت خواهد بود.
انتهای پیام/