به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،قنبری زاده ، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروزدر نشست خبری به مناسب هفته ایمنی غذا با تاکید بر مصرف صحیح مواد غذایی گفت: مصرف غذاهای پر چرب ، غذاهای آماده (فست فود ) باید از برنامه غذایی حذف شود و رژیم غذایی کم نمک وکم شکر در دستور باشد .
قنبریزاده بر کنترل و نظارت بر تولید مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی تاکید کرد و افزود : برای استاندارد سازی سه پروانه بهرهبرداری، ساخت و مسئول فنی برای کارخانه ها صادر می شود.
وی از درج نشانگر رنگی بر روی محصولات غذایی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی بمنظور اطلاع مصرف کننده از سلامت کالا خبر داد .
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تلفنهای 31215632 و 31215629 و تلفن گویا 1490 بمنظور دریافت شکایات مردمی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ی