وی با تاکید بر اینکه باید از دوره سنتی کنونی عبور کنیم افزود: در حال حاضر به شاخص های دیگری نیاز داریم تا با تکیه آن امکان افزایش دانش و تحلیل با حجم داده های کنونی را داشته باشیم.
صادقی با اشاره به بکارگیری سه هزار اپراتور در مرکز فوریتهای برق گفت: هم اکنون ضریب نفوذ مراکز فوریت های برق به بالای 90 درصد رسیده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع توانیر با اشاره به تاریخچه ای از وضعیت نرم افزار مدیریت خاموشی از سال 81 تاکنون بیان کرد: این دوره شامل سه دوره احداث راه اندازی سامانه رصد، یکپارچه سازی و استاندارسازی ارتباطات بانک های اطلاعاتی و اصلاح، تصحیح و تکمیل روش ها،الگوهای محاسباتی در توزیع در دامنه و شاخص های بهره برداری و شاخص های با قابلیت اطمینان است.
صادقی گفت: سامانه رصد به منظور پایش عملکرد در شاخص های بهره برداری شرکت های توزیع در دامنه رونمایی شده که اشرافیت کاملی از وضعیت موجود را می دهد.
مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع توانیر با اشاره به اینکه هم اکنون شش بانک اطلاعاتی در توزیع و بهره برداری داریم اضافه کرد: این شش بانک اطلاعاتی در قالب سیستم MIS بدون اینکه پیوسته باشند بهم متصل شده و ارائه سرویس می کنند.
صادقی اضافه کرد: روش های محاسباتی گذشته به دلیل اینکه غیرشفاف بودن و مشخص نبودن تعداد مشترکان خاموشی غیرکارآمد بود و از کارایی لازم برخوردار نبود در این راستا روش هایی ابداع شد که برپایه مطالعات دقیق دیتا بیس است.
وی یاد آور شد: نرم افزار OMS که صحت و دقت بهتری را دارد در دستور کار قرار گرفت چرا که در کاربرد سیستم های دیتا، بحث اتوماسیون PMU، AMI شبکه های توزیع فعال تر و دستاورد بهتری می دهد.
مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع توانیر گفت: این نرم افزار نه تنها امکان پایش لحظه ای می دهد بلکه موجب می شود پیش بینی های دقیقی از یک سیستم پایش و واکنشی وارد یک پیش اقدام شویم.
انتهای پیام/