سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حاجی وند مطرح کرد:

امسال یک میلیون و ۱۵۳ هزار تن هلو و شلیل تولید شد

مدیرکل امور میوه‌های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی گفت: امسال میزان تولید هلو و شلیل به یک میلیون و 153 هزار تن رسید.

به گزارشگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل امور میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی با اعلام این خبر که امسال یک میلیون و 153 هزارتن در کشور تولید شده، اظهار کرد: این میزان تولید نسبت به سال قبل از آن 6.8 درصد افزایش داشته است.

حاجی وند، شرایط مناسب اقلیمی و نبود یخبندان و سرمازدگی بهاره و همچنین تجهیز باغ‌ها به سیستم های نوین آبیاری ای را از عومل افزایش تولید محصول هلو و شلیل در استان‌های مختلف کشور بیان کرد و افزود: استان های البرز، مازندران، فارس، گلستان، همدان، آذربایجان غربی، مرکزی، قزوین، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه، 10 استان برتر تولید کننده هلو و شلیل در کشور هستند و  اصفهان با تولید 25 هزار تن هلو و شلیل در رتبه سیزدهم کشوری قرار دارد.

وی ادامه داد: براساس بررسی به عمل آمده، باغدارعلویجه ای قسمت عمده محصول درجه یک خود را به فروش رسانده و آنجه منجر به خسارت وی شده، مربوط به محصول درجه 3 و درجه 4 هلوی رقم کاردی بوده که بازار پسندی لازم را نداشته است.

به گفته حاجی وند گزارش اتحادیه باغداران کشور حاکی است که در مناطق عمده تولید هلو و شلیل از جمله استان های مازندران، البرز و گلستان قیمت فروش محصول با توجه به کیفیت و زمان عرضه متفاوت بوده و محصول با کیفیت مناسب، از 25 هزار ریال تا 60 هزار ریال به فروش رسیده است.

مدیرکل امور میوه های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی، جایگزینی باغ های قدیمی با پایه‌های رویشی متحمل به تنش ها، اصلاح باغ های غیراقتصادی (درجه 2) و کشت ارقام متنوع تجاری با زمان رسیدن متفاوت برای عرضه محصول در مواقع مختلف سال را از سیاست های معاونت امور باغبانی در زمینه باغ های هلو و شلیل اعلام کرد و افزود: ترویج به کارگیری سردخانه جهت ذخیره بخشی از محصول و عرضه آن در زمان مناسب،توسعه کشت هلو و شلیل در زیر پوشش (کشت گلخانه ای) به منظور تولد محصول خارج از فصل،توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین ساماندهی بازار میادین میوه و تره بار داخل کشور و شناسایی بازارهای هدف صادراتی با تقویت و تکمیل زنجیره تولید تا عرضه نیز از سیاست های معاونت امور باغبانی در تولید محصولات هلو و شلیل است.

انتهای پیام/

تقویت زنجیره تولید در دستور کار قرار دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.