وی در ابتدای دوران پیروزی انقلاب اسلامی 15 سال داشت و به همراه دوستان در راهپیمایی ها شركت می نمود و در سال 1362 به همراه جمعی از دوستان خویش به جبهه های جنوب اعزام شد . در سال 1363 به منطقه كردستان رفت ودر همان جا بر اثر بمباران شیمیایی شهرستان سردشت مجروح گشته و پس از یك سال مداوا علی رغم قبولی در آزمون استخدامی بانك سپه به عضویت سپاه در آمد .
شهید در طول خدمت مسئولیت هایی همچون رابط و تامین قرارگاه مقدم ، معاون مخابراتی محور عملیاتی قرارگاه مقدم ، فرمانده گردان جنگال گروه مخابرات ظفر، فرمانده گردان جنگال گروه مخابرات قدس و در سال 1383 به عنوان فرمانده مخابرات تیپ اباعبدا... الحسین(ع) معرفی شد.
ایشان در طول خدمت با تحصیلات دبیرستانی وارد دانشگاه شد و موفق به اخذ مدرك لیسانس در رشته حقوق گردید. شهید الگوی اخلاق نیك و پسندیده بود و سر انجام در 4 اسفند ماه 1385 به درجه رفیع شهادت نائل آمد . از شهید دو فرزند پسر و سه دختر به یادگار مانده است.
شهید زمانلو كه از همین خاك برخاسته و در زمینه امور مخابراتی جلوه ای ویژه داشت نبوغ و نو آوری ازوجودش می بارید تفكرات زیادی داشت كه مخابرات تنها سیستم ارتباط دهنده نباشد ، بلكه باید بتواند به سیستم راهنمای عملی تبدیل شود . وی از طرح هایی سخن می گفت كه اگر شنوندگان او را نمی شناختند حرف ها را رویایی تلقی می كردند اما آنان كه او را میشناختـند می دانستند اگر امكاناتش را فراهم كنند او سازنده و مخترع بزرگی میشـود توجه به نوآوری در هر كاری مد نظرش بود ، جدیت و تلاش از شاخصه های ویژه او بود .
علاقه به حضور در صحنه های نبرد در دفاع مقدس و در گیری با اشرار و ضد انقلاب به عنوان ویژگی خاص او نقل همه دوستان بود واراده بزرگی را در وجود خود پرورش داده بود.
انتهای پیام/