به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فرشید پورحاجت، دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن کشور با تاکید بر تسهیل پرداخت تسهیلات برای حوزه تولید اظهار داشت: علیرغم آنکه بخش خصوصی تلاش کرده تا وارد بازار مسکن شود و مخاطرات تولید را پذیرفته است، اما متاسفانه منابع مالی خوبی برای تولید مسکن فراهم نشده است.
وی تصریح کرد: در نیمه اول امسال با توجه به استقرار دولت جدید و شرایط نقل و انتقالات، تحول در بازار مسکن بیش تر صورت گرفت و مراجعات به مشاورین املاک برای خرید مسکن نسبت به تابستان سال گذشته افزایش داشت.
پورحاجت با بیان اینکه تابستان زمان جابهجایی مردم در بحث مسکن است، اذعان داشت: تابستان امسال شرایط اندکی متفاوت بود و امسال در بازار اجارهداری سال خوبی را پشت سر نگذاشتیم.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن کشور با اشاره به اینکه افزایش قیمت اجاره مسکن فشاری را روی دوش مستاجران گذاشته است، گفت: به علت کمبود واحد اجارهای مناسب برای مردم شاهد رشد قیمت اجاره مسکن در کل کشور بودیم و این مساله باعث شد تا بازار اجارهداری مناسبی را در تابستان امسال شاهد نباشیم.
این مقام مسئول بیان کرد: در حوزه خرید و فروش مسکن، نیمه اول امسال با توجه به کاهش ریسک معاملات مسکن در بازار و برنامهریزی دولت برای حمایت از این بخش شاهد آن بودیم تا مردم بیش تر از گذشته در بازار خرید و فروش مسکن ورود کنند و معاملات بیش تری را رقم بزنند.
فرشید پورحاجت افزود: امیدواریم این روند ادامه داشته باشد تا مردم بتوانند مسکن مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی اذعان کرد: در حال حاضر در حوزه تولید مسکن شاهد وجود مشکلاتی هستیم و علی رغم آنکه بخش خصوصی تلاش کرده تا وارد بازار مسکن شود و مخاطرات تولید را پذیرفته است اما متاسفانه منابع مالی خوبی را برای تولید مسکن فراهم نشده است.
پورحاجت در ادامه بیان داشت: از سال گذشته تاکنون تسهیلات مناسبی برای حوزه تولید مسکن در نظر گرفته نشده است. سیستم تولید مسکن وابستگی کاملی به تسهیلات بانک مسکن دارد اما با توجه به تغییر رویه این بانک در پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان، کار بسیار سخت شده است.
وی اظهار کرد: افزایش هزینهها برای حوزه تولید خوب نیست و باید پرداخت تسهیلات برای حوزه تولید تسهیل شود و نگاه بانک مسکن به متولیان تولید مسکن باید متفاوت باشد.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن کشور گفت: نرخ سود تسهیلاتی که برای حوزه ساخت مسکن توسط بخش تولید هزینه میشود، بالای 22 تا 23 درصد است که این مقدار بالاتر از مصوبات شورای پول و اعتبار است.
این مقام مسئول اظهار داشت: تنها کانالی که بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات در حوزه ساخت مسکن در نظر گرفته است، در قالب اوراق حق تقدم مسکن است که هزینه این اوراق نیز بسیار بالا است.
انتهای پیام/گ