سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی؛

سالانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت مرغ درسطح استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛سید فضل الله قریشی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی با دارا بودن ۷۲۳ واحد مرغداری گوشتی و تولید سالیانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت مرغ جزو استان‌های مطرح در تولید گوشت مرغ است.

وی تصریح کرد:با وجود شرایط محیطی و افزایش جوجه ریزی در شهریور ماه، بیش از ۳.۷ میلیون قطعه تولید شد،که این میزان ۲۰ درصد بیش از جوجه ریزی شهریور ماه سال گذشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه تولید ماهانه گوشت مرغ بیش از نیاز استان است، اظهار کرد: با توجه به پیش بینی افزایش جوجه ریزی در ماه‌های آینده، تمهیدات لازم به منظور جذب اضافه تولید گوشت مرغ توسط مدیریت پشتیبانی امور دام سازمان در صورت کاهش قیمت انجام شده است.

انتهای پیام/م

 

تولید سالانه بیش از ۷۹ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان غربی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.