سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش تولید گوشت مرغ در گچساران

امسال ۸۳۶ تن گوشت مرغ در گچساران تولید شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛   رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: این کاهش تولید به علت افزایش قیمت جوجه در سال اخیر است.


علی مرادی افزود: ۴۵۲ هزار و ۴۰۰ قطعه جوجه ریزی امسال در مرغداری‌های گوشتی این شهرستان انجام شد، که منجر به تولید ۸۳۶ تن گوشت مرغ شده است.


وی بیان کرد: ۶۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز شهرستان از طریق مرغداری‌های داخلی تأمین می‌شود.


رئیس جهاد کشاورزی گچساران با اشاره به اینکه ۱۲ واحد مرغداری با ظرفیت اسمی ۲۴۰ هزار قطعه در هر دوره سه ماهه پرورش در این شهرستان فعال است افزود: ۲۴ واحد مرغداری شهرستان گچساران با ظرفیت تولید ۴۱۰ هزار قطعه مرغ در هر دوره سه ماهه پرورش بنا به دلایل مختلف غیرفعال است.


مرادی اضافه کرد: ماهانه ۷۰۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار می‌شود.


سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران تولید می‌شود.

انتهای پیام/د

تولید گوشت مرغ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.