سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقداماتی برای جلوگیری از انتشار باج افزارها

کارشناس تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت: باید با راه‌های مقابله با بدافزارها و ايمن شدن رايانه و تلفن همراه خود چه در محيط كار و يا منزل آشنا شد.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این کارشناس سایبری در خصوص آلوده شدن تجهیزات رایانه‌ای و اینترنتی توسط ویروس‌ها اظهار کرد: بدافزار (malware)، به ويروس، كرم، تروجان و هر برنامه ديگري كه با نيت اعمال خرابكارانه ايجاد شود، اطلاق میشود که موجبات آزار همه کاربران را فراهم می‌کند‌.

کارشناس سایبری پلیس فتا تاکید کرد: در موقع کار با کامپیوتر کاربر میهمان خود را غیر فعال کنید و حتماً نسبت به بروز رسانی سیستم عامل خود اقدام نمائید.

وی افزود: هنگام دانلود کردن برنامه‌ها سعی کنید از سایت‌های معتبر، برنامه‌هایتان را دانلود کنید و از فعال بودن‌ دیواره آتش(firewall) سیستم خود مطمئن شوید.

کارشناس فضای مجازی ادامه داد: اگر نیازی به اطلاعات history ندارید هر از چند گاهی آن را پاك کنید و در یک سیکل منظم نسبت به بروز کردن نرم افزار‌های امنیتی اقدام کنید مخصوصاً برنامه‌هایی که زیاد با اینترنت سرو کار دارند.

وی اضافه کرد: کیلاگر (کلید خوان) برنامه‌های جاسوسی هستند که می‌توانند اطلاعات شما را ضبط و ثبت کنند پس قبل از کلیک روی هر لینکی مطمئن شوید که یک‌سری پروتکل‌ها و سرویس‌ها را فعال کرده‌اید.

این کارشناس سایبری پلیس فتا عنوان کرد: حتی الامکان برای ذخیره و بازیابی اطلاعات مهم خود از کامپیوترهای عمومی استفاده نکنید.

وی در ادامه گفت: همیشه Task Maneger را نگاه کنید تا اگر برنامه مشکوکی را دیدید آن را از حافظه خارج کنید. کندی سیستم یکی از مولفه های شناسایی آلوده شدن تجهیزات است.

این کارشناس سایبری تصریح کرد: بیشتر حملات امروزه از طریق مرورگرهای وب می‌باشند. پس ازمرورگر مناسب و به روز استفاده کنید ضمن اینکه وصله‌های امنیتی را در این مرورگرها فعال کنید.

کارشناس پلیس فتا البرز یادآور شد: از یک Trojan Remover بروز شده استفاده کنید ‌و ‌با پشتیبان‌گیری(بک آپ) از فایل‌ها و اطلاعات ذخیره شده در تجهیزات از سرقت اطلاعات پیشگیری کنید و تمام اطلاعات مهمه خود را روی حافظه‌های جانبی (هارد اکسترنال) به صورت رمز شده ذخیره و از اتصال مستقیم این حافظه‌ها حین آنلاین بودن بپرهیزید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.