وی با اشاره به اینکه بررسی دفاتر قانونی شرکت های لبنی به معنای افزایش قیمت نیست، افزود: پس از گذشت 4 سال وزیر صنعت و معدن به دنبال درخواست کارخانههای لبنی برای افزایش قیمتها دستور دادند که دفاتر قانونی مورد بررسی قرار گیرد.
باکری ادامه داد: تا اعلام نتایج نهایی بررسی دفاتر قانونی کارخانه های لبنی نمی توان اظهار نظری راجع به قیمت ها کرد، چراکه از تمامی گزارش های کارخانه های لبنی اطلاع نداریم.
دبیر انجمن صنایع لبنی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آخرین وضع صادرات محصولات لبنی گفت: براساس آمار گمرک در چهار ماه نخست سال، 171 هزارتن با ارزش بالغ بر 342 میلیون دلار صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 28 درصد افزایش یافت.
به گفته وی تا پایان سال پیش بینی می شود که ارزش صادرات محصولات لبنی به یک میلیارد دلار برسد.
باکری با بیان اینکه خبری از پرداخت مابقی مشوق صادراتی لبنیات نیست، بیان کرد: براساس تصویب مصوبه هیأت وزیران در تیر ماه 95، رقمی معادل 150 میلیارد تومان مشوق صادراتی برای کارخانه های لبنی در نظر گرفته شد که تا کنون تنها 44 میلیارد تومان از این میزان پرداخت شده و مابقی به دلیل نبود نقدینگی بلاتکلیف است .
دبیر انجمن صنایع لبنی در ادامه افزود: علی رغم آنکه مشوق صادراتی در توسعه صادرات محصولات لبنی تأثیر بسیار زیادی دارد، اما به سبب کمبود نقدینگی احتمال عدم تخصیص آن بسیار زیاد است.
وی از افزایش قیمت جهانی کره خبر داد و گفت: اکنون قیمت جهانی کره به 8 هزار دلار رسیده که این رقم در طول تاریخ تولید کره، بی سابقه بوده است.
این مقام مسوول در پاسخ به این سوال که احتمال مجدد افزایش قیمت کره در بازار داخل وجود دارد یا خیر، گفت: کارخانه های لبنی با کاهش مصرف کره از سوی مردم روبرو هستند، به همین خاطر نمی توان پیش بینی دقیقی از نرخ کره در بازار داشت.
انتهای پیام/