رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: این بخشنامه شامل پیوستهای "استانداردها و شاخصهای الزامی مواد غذایی"، " آییننامه بهداشتی غذای دانشجویی"، " فهرست تخلفات و جرایم" شیوه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی" جهت بالارفتن کیفیت پخت و حفظ ارزش غذایی مواد میباشند که با هدف صرفه جویی اقتصادی، بالابردن کیفیت غذای دانشجویی، افزایش ضریب بهداشت، یکنواختی در شیوه اجرا و بالابردن سطح اطلاعات پیمانکاران غذا و در نهایت رضایتمندی دانشجویان عزیز تدوین و ابلاغ شده است.
یزدان مهر در خصوص افزایش قیمت غذای دانشجویی ادامه داد: قیمت غذای دانشجویی نیز با پیشنهاد معاونان دانشجویی در اجلاس شهریور ماه 1396 دردانشگاه کردستان و نیز پیشنهاد دبیران مناطق دهگانه و همچنین موافقت کمیسیون دائمی هیات امنا و سرپرست محترم وزارت علوم، ده درصد افزایش یافت و به شرح زیر در سال تحصیلی جدید اعمال خواهد شد:
غذای کم هزینه(ناهار - شام) 8600 ریال
غذای متوسط هزینه(ناهار - شام) 12500 ریال
غذای پرهزینه(ناهار - شام) 14000 ریال
صبحانه 7000 ریال
انتهای پیام/