به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، فرزین فرهادی در جلسه شورای اداری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با بیان اینکه جلب اعتماد بهره برداران به کارشناسان جهاد کشاورزی سبب توسعه پایدار، اشتغالزایی، کاهش هزینه و اقتصادی شدن تولید میشود، گفت: سال زراعی جدید از مهرماه و با کشت محصولات پاییزه با اولویت کلزا آغاز میشود.
وی ادامه داد: مراکز جهاد کشاورزی نقش مهمی در رفع دغدغه بهره برداران دارند و کارشناسان ضمن حضور در مزرعه، توصیههای فنی را از صفر تا ۱۰۰ به بهره برداران ارائه میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی قائم شهر با بیان اینکه از اوایل مهرماه برداشت رتون و کشت مجدد برنج در این شهرستان شروع میشود، افزود: پیش بینی میشود از یک هزار و ۵۰ هکتار سطح پروش رتون، ۹۴۵ تن شلتوک و از یک هزار و ۶۵۰ هکتار دوباره نشا، ۳ هزار و ۳۰۰ تن شلتوک تولید شود.
فرهادی با اشاره به اینکه سطح مزارع شالیزاری این شهرستان ۸ هزار هکتار است، گفت: برای اولین بار ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار معادل ۷۰ درصد زمینهای شالیزاری بصورت آیشی مبارزه بیولوژیک با آفت کرم ساقه خوار برنج انجام شد.
وی بیان کرد: با آغاز فعالیت ثبت نام پورتال سامانه بهین یاب، ۸۰ بهره بردار بخش کشاورزی این شهرستان به عنوان متقاضی دریافت تسهیلات بانکی در بخش دام، صنایع، شیلات و تولیدات گیاهی در این سامانه ثبت نام کردند.
فرهادی افزود: برای افزایش ضریب نفوذپذیری مکانیزاسیون در مزارع کشاورزی، از محل خط اعتباری فاز ۵ مکانیزاسیون، برای اخذ تسهیلات ۷۰ میلیارد ریالی این طرح، ۶ ماهه اول امسال ۱۳۳ نفر به بانک کشاورزی معرفی شدند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر ادامه داد: از سهیمه ۲۶۰ نفری ایجاد شغل در بخش کشاورزی این شهرستان، ۲۵۰ نفر در سامانه رصد، مشخصات فردی و نوع شغل را ثبت کردند.
وی گفت: برای اشتغالزایی و طبق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و بومی نگری، ۷۰ فقره مجوز فعالیت مشاغل خانگی در بخش کشاورزی این شهرستان صادر شد.
انتهای پیام/ع