سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اختصاص بیش از هزار هکتار از اراضی استان سمنان به کشت کلزا

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از هدف‌گذاری برای کشت کلزا در سطح هزارو 300 هکتار از اراضی این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، ابوالفضل شاهمرادی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت : پیش‌بینی می‌شود در صورت کشت کلزا در این میزان اراضی حدود 3 هزار و 250 تن محصول برداشت شود.


وی با اشاره به‌ضرورت افزایش سطح زیر کشت این محصول مهم و استراتژیک در استان به برنامه‌ریزی برای افزایش سطح زیر کشت کلزا در استان خبر داد و اضافه کرد: سال گذشته 330 هکتار از اراضی استان به کشت کلزا اختصاص داشت که امسال بر اساس برنامه ابلاغی باید یک هزار و 300 هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت این محصول اختصاص یابد.


مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه کشت کلزا چندین سال است که در استان سمنان کشت می‌شود از کلزا به‌عنوان یک محصول استراتژیک نام برد و افزود: در راستای کاهش واردات روغن خوراکی و همچنین اهمیتی که کلزا در پایداری کشت پائیزه دارد کشت آن در کشور و همچنین در استان سمنان به‌عنوان یک محصول استراتژیک در دستور کار قرارگرفته است.


شاهمرادی تصریح کرد: در راستای اجرای برنامه ابلاغی از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای کشت این محصول از ابتدای شهریورماه امسال تاکنون 9 تن بذر از ارقام وارداتی و تولید داخل با توجه به اقلیم‌های گوناگون در استان تأمین و به مناطق مختلف در استان حمل شده است.


وی با اشاره به مناطقی از استان که زیر کشت کلزا قرار دارند گفت: با توجه به اقلیم مناسب برای کشت کلزا در شهرستان‌های میامی و شاهرود؛ بیشترین سطح زیر کشت کلزا در این دو شهرستان و عمدتاً در شهرستان میامی قرار دارد.


مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: انتظار می‌رود با توجه به اقلیم مناسب این دو شهرستان برای کشت کلزا حدود 920 هکتار از برنامه ابلاغی در این دو شهرستان اجرا شود.


شاهمرادی گفت: با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید محصولات زراعی در استان کمبود منابع آبی است کشت کلزا به‌عنوان یک محصول کم آب بر است می‌تواند مناسب با اقلیم استان باشد.


وی به دیگر مزیت‌های کشت کلزا اشاره کرد و گفت: استفاده از تناوب زراعی در تولید محصولات پائیزه مانند گندم، جو با کلزا در افزایش عملکرد کمی و کیفی محصول بسیار مؤثر بوده و امکان بهره‌برداری از تمامی پتانسیل‌های خاک که یکی از سرمایه‌های ملی کشور محسوب می‌شود را فراهم می‌کند.


انتهای پیام / ه


کشت کلزا در استان سمنان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.