وی با تأکید بر اینکه مدیریت استان کرمان معتقد است که درآمد قابل ملاحظهای را میتوان از راه صنعت گردشگری کسب کرد، یادآور شد: از آنجا که مراکز تاریخی و میراثی این استان میتوانند محل جذب توریست باشند، مرمت و بازسازی این اماکن در دستور کار قرار گرفت و هماکنون شمار قابل ملاحظهای از این مراکز به طور همزمان در حال مرمت و بازسازی هستند.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه عملیات احیاء و مرمتبخشی از مراکز میراثی استان چون باغ فتحآباد، باغ بیرمآباد و بازار کهن شهر کرمان به اتمام رسیده است، تصریح کرد: در دولت تدبیر و امید، سه اثر تاریخی استان کرمان از قبیل روستای تاریخی و دستکند میمند، قنوات و کلوتهای شهداد بهعنوان یک مقصد بزرگ طبیعتگردی و گردشگری ثبت جهانی شدند.
رزمحسینی صدور ویزای فرودگاهی را یکی از مهمترین اقدامات استان کرمان در حوزه صنعت گردشگری طی دولت یازدهم دانست و گفت: هماکنون 185 کشور میتوانند به صورت آنلاین ویزا تقاضا داده و در کوتاهترین مدت آن را دریافت کنند و در صورتی که موفق به اخذ ویزا به صورت آنلاین نشدند، میتوانند با حضورشان در فرودگاه طی 15 دقیقه ویزای سه ماهه دریافت کنند.
وی از راهاندازی قریب 120 واحد بومگردی در سطح استان کرمان با همت و تلاش مدیرکل و عوامل ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان طی دولت یازدهم خبر داد و افزود: استان کرمان توانست در این مدت زمان در حوزه راهاندازی واحدهای بومگردی، رتبه نخست کشوری را کسب کند.
استاندار کرمان به الگوی موفق اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعهگنج اشاره کرد و یادآور شد: افتتاح نخستین هتل کپری 4 ستاره دنیا در شهرستان قلعه گنج، موجب جذب بالغ بر 350 گردشگر خارجی به این شهرستان شده است.
رزمحسینی تصریح کرد: با احیای مقصد گردشگری و اجرای هتل کپری در شهرستان قلعهگنج، نه تنها گردشگران داخلی بلکه گردشگران خارجی در این منطقه حضور یافته و ضریب اشغال هتل کپری به 80 درصد رسیده است و این در حالی است که ضریب اشتغال هتل در سطح کشور 40 درصد است.
وی تقویت صنعت گردشگری در سطح کشور را نیازمند دو اصل ایجاد زیرساختهای لازم و ترویج فرهنگ گردشگری دانست و گفت: انعقاد تفاهمنامه سرمایهگذاری بخش غیردولتی در پارک ملی خبر در 174 هکتار که در خاورمیانه کمنظیر است، یکی از اقدامات اساسی استان کرمان در بخش طبیعتگردی است.
نماینده عالی دولت دوازدهم در استان کرمان خاطرنشان کرد: براساس برنامه گردشگری معینهای اقتصادی مناطق، کمپ گردشگری منحصر به فردی در بخش شهداد از توابع شهرستان کرمان نیز راهاندازی شده که در دیماه امسال افتتاح میشود.
استاندار کرمان به طرح تقسیمبندی استان کرمان به هشت زون اقتصادی و واگذاری این مناطق به شرکتها و موسسات توسعهگرا اشاره و تصریح کرد: براساس منویات مقام معظم رهبری، اقتصاد مقاومتی دولتی نیست، بنابراین در این راستا توسعه و اقتصاد را در استان به مردم واگذار کردهایم.
رزمحسینی گفت: در راستای الگوی اقتصاد مقاومتی استان و برای جذب اعتماد مردم به اقتصاد، باید شرکتهای پیشران و توسعهگرایی را میان مردم و دولت بوجود آورد تا منابع مردم را برای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف جذب کنند.
وی با اشاره به اینکه الگوی اقتصاد مقاومتی و واگذاری مسئولیت مناطق به موسسات و شرکتهای توسعهگرا طی چهار سال در استان انجام و توفیقات خوبی حاصل شده است، افزود: نخستین الگو را در شهرستان قلعهگنج آغاز کردیم و پس از تمرین و آزمایش و بهرهگیری از نظرات مشاوران بینالمللی و داخلی، نزدیک به یک سال استان کرمان با این سبک اداره شده است.
استاندار کرمان با تأکید بر اینکه الگوی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با درایت و پیگیری وزیر کشور در حال انجام است و از همینرو حجم گردشگری در استان افزایش پیدا کرده است، یادآورشد: گردشگران خارجی بهدنبال طبیعتگردی و آشنایی با سبک زندگی ایرانی هستند که در این راستا واحدهای بومگردی در استان مورد استقبال گردشگران خارجی قرار گرفته و اقتصاد روستایی را تقویت کرده است.
رزمحسینی با اشاره به اینکه مسئولان نباید صنعت گردشگری را کمتر از صنعت نفت ببینند، خاطرنشان کرد: در ایران نتوانستهایم شبکه گردشگری داخلی، خارجی و بینالمللی را به هم متصل کنیم.
وی بر ضرورت اتصال شبکههای بینالمللی برای جذب گردشگر و توزیع یارانه هدفدار از سوی دولت تأکید کرد و گفت: دولت میتواند به صورت تسهیلات و کمکهای مفید، سرمایهگذاران حوزه گردشگری را یاری کند.
انتهای پیام/س