وی گفت : محور اصلی در بحث تبریز 2018 ، شهرداری تبریز است و وظایفی برای عهده این سازمان است که باید با همکاری سایر دستگاهها انجام دهد.
معاون عمرانی استاندار با تأکید بر مشارکت و پای کار آوردن بخش خصوصی برای تحقق برنامههای تبریز 2018 گفت: تا به امروز در این خصوص اولین گزارش ها به سازمان کنفرانس های اسلامی ارائهشده است.
پور مهدی در خصوص نشریه اطلاعرسانی مختص تبریز 2018هم گفت : نشریه تبریز 2018 باید بر اساس استانداردهای سازمان کنفرانس های اسلامی به زبانهای مختلف ترجمه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی هم در این نشست از ارسال نخستین گزارش جامع تبریز۲۰۱۸ در قالب گزارش تمام انگلیسی Tabriz Reporter به سازمان همکاری های اسلامی خبر داد.
مرتضی آبدار افزود : این گزارش با ساعت ها کار کارشناسی و بر طبق اصول و استاندارهای بین المللی تدوین شده است.
وی ادامه داد : ۶ گزارش دیگر در ادامه این گزارشها با عناوین " جاده ابریشم - گردشگری حلال - بوم گردی و طبیعت - تاریخ و تمدن - فرهنگ و هنر - تفریح و خرید " تدوین و ضمن ارسال به سازمان همکاری اسلامی و سفارتخانه های کشورها در اختیار گردشگران و عموم قرار خواهد گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خاطر نشان کرد: در این کتابچه برنامه ها و طرحهای تبریز ۲۰۱۸ ، ساختار و وظایف کمیته ها تدوین شده است و ۵ مسیر گردشگری و صنایع دستی در استان معرفی شده است.
وی افزود : درسال جاری خط تلفن به شماره ۲۰۱۸ با عنوان Help Tourist راه اندازی خواهد شد که به زبان انگلیسی در خدمت گردشگران خواهد بود.
انتهای پیام/خ