مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر بیان کرد: شرکت کنندگان در این کارگاه با مباحثی همچون تاریخچه پرورش قارچ خوراکی در ایران و جهان و چرخه زندگی و خصوصیات بیولوژیکی قارچ آشنا شدند. از دیگر مباحث این کارگاه میتوان به ساختمان و تاسیسات، خصوصیات بستر رویشی قارچ، طرز تهیه کمپوست قارچ (اسپان)، مراحل پرورش قارچ خوراکی (دکمهای)، مدیریت آفات و بیماری ها و آبیاری قارچ اشاره کرد.
احمدی هدف از برگزاری این دوره بالا بردن سطح علمی و عملی علاقمندان به تولید و پرورش قارچ خوراکی عنوان کرد.
انتهای پیام /پ