وی با یادآوری اینکه خروج اتباع افغانستانی منبع درآمد خوبی برای شهرستان بوده و هماکنون این مهم به مرز میلک منتقل شده است، افزود: باید تلاش شود تا در بخش کشاورزی در شهرستان تایباد تغییر الگوی کشت با قوت گذشته به انجام رسد.
نماینده مردم شهرستانهای تایباد، تربتجام و باخرز در مجلس شورای اسلامی ایران عنوان کرد: شهرستان نیازمند صنایع تبدیلی است، سالانه 47 تن زعفران شهرستان به صورت فله از تایباد خارج میشود، بنابراین برای بستهبندی و برندسازی آن و ارائه به بازارهای جهانی نیاز به اعتبارات ویژهای است.
وی یکی از نیازهای اساسی شهرستان را راهاندازی فرودگاه برشمرد و گفت: تجار و مسافران افغانستانی برای مسافرت به دیگر نقاط ایران و همچنین سایر کشورها نیازمند فرودگاه در شهرستان مرزی تایباد هستند.
رحیمیجهانآبادی عنوان کرد: با راهاندازی صنعت گندلهسازی در مرز تایباد برای استخراج معادن آهن ایران و افغانستان، به مردم در بحث اشتغال کمک خواهد کرد.
وی یکی از ظرفیتهای مهم شهرستان مرزی تایباد را توریستدرمانی ذکر کرد و ادامه داد: شهرستان تایباد به ساخت بیمارستان 160 تختخوابی برای معالجه بیماران ایرانی و افغانستانی نیازمند است، چراکه با راهاندازی این بیمارستان علاوه بر جذب درآمد برای کشور و منطقه، بیماران افغانستانی دیگر نیاز به رفتن به کشور هندوستان را نخواهند داشت.
/انتهای پیام/