به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سعید سرآبادانی با اشاره به تاسیسات شبکه آب و فاضلاب اراک اظهار داشت: در کلانشهر اراک بالغ بر 18 باب مخزن با ظرفیت 118 هزار متر مکعب و حدود یک هزار کیلومتر شبکه آب و 950 کیلومتر شبکه فاضلاب را داریم، همچنین تصفیه خانه فاضلاب را داریم که در سه فاز اجرا شده و حدود یک هزار و 100 لیتر دبی ورودی فاضلابی است که وارد این تصفیه خانه میشود.
وی افزود: اجرای شبکه فاضلاب در اراک رو به اتمام است و سال 97 شبکه فاضلاب کل شهر اراک به اتمام میرسد که رکوردی در سطح کشور و مراکز استانها است که یک هزار کیلومتر شبکه فاضلاب را به اتمام میرسانیم.
مدیر امور آب و فاضلاب اراک تصریح کرد: تصفیهخانه فاضلاب در مدار بهرهبرداری است و با کیفیت خروجی مناسبی که قابل استفاده در بخش کشاورزی و صنعت میتواند باشد باید مورد توجه قرار گیرد و برای خروجی آن برنامهریزی شود.
سرآبادانی با اشاره به مطالبات این شرکت گفت: بالغ بر 80 درصد مشترکان آب و فاضلاب کلانشهر اراک خانگی هستند، مجموع مطالبات این شرکت از تمام بخشها در سطح شهر بالغ بر 10 میلیارد میشود که بیشتر مربوط به بخشهای اداری و صنایع میشود که به سبب شرایط ویژهای که دارند بدهیهای آنها انباشت شده است.
وی بیان کرد: مطابق قانون آب خام توسط آب منطقهای میان شرکتهای آب و فاضلاب توزیع میشود و پس از توزیع توسط این شرکتها و تصفیه مجدد، دوباره تحویل آب منطقهای میشود یعنی مدیریت پساب خروجی فاضلاب با آب منطقهای است، به منظور توزیع پساب خروجی از تصفیه خانه تخصیصهایی انجام شده برای مثال 400 لیتر برای شهرداری، 200 لیتر به شهرک صنعتی خیرآباد و غیره تخصیص شده اما هنوز استفاده نشده است.
مدیر امور آب و فاضلاب اراک عنوان کرد: خروجی پساب ظرفیت بزرگی است که اگر برنامهریزی شود ظرفیت بسیار مطلوبی بوده و میشود از آن صرفه اقتصادی بالایی برد، یک هزار و 100 لیتر پساب در صنعت و کشاورزی خیلی جای کار دارد.
انتهای پیام/ب