وی به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای ترویج امور قرآنی در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، در سالهای اخیر یک تلاش و ندای قرآنی در کشور آغاز شده است و هدف اصلی ما در این مسیر تربیت حداقل 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم می باشد.
وی شهر تبریز را به عنوان یکی از شهرهای فعال در عرصه قرآنی قلمداد و اظهار کرد: مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز یکی از بهترین دوره هایی بود که در سالهای اخیر برگزار شد.
حسینی، آموزش با روش های مختلف را لازمه ترویج قرآن در جامعه دانست و افزود: بدون شک نمی توان با روش های دهه 60 فعالیت های قرآنی انجام داد و باید انواع فعالیت های فرهنگی و هنری را نیز در این امر دخیل کنیم.
وی تشریح کرد: متأسفانه برخی از مسئولین ما از قرآن دور و بیگانه هستند و این در حالی است که در جامعه اسلامی باید قرآن در تمامی کارهایمان حاکم باشد و ما پناهگاهی جز قرآن نداریم.
رئیس مرکز ومور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افتتاح مراکز مجازی حفظ قرآن کریم را کاری بسیار ارزشمند و مبارک دانست و گفت: با توجه به سخت شدن شرایط زندگی و افزایش کارهای روزانه برخی افراد امکان حضور در کلاس های حفظ را ندارند که با این روش می توانند بدون حضور در کلاس اقدام به حفظ قرآن کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، گفت: اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در سالیان اخیر قدم های مهمی در راستای ترویج قرآن در استان برداشته است که در این مسیر لحظه ای درنگ نخواهیم کرد.
علی مصائبی ، یکی از رسالت های اصلی انقلاب اسلامی را ترویج قرآن کریم در جامعه دانست و افزود: فعالیت های مجموعه های قرآنی در راستای ترویج امور قرآنی جای تقدیر دارد ولی با توجه به وضعیت فعلی هر چقدر در این مسیر تلاش کنیم باز هم جا دارد.
وی اظهار کرد: با توجه به فعالیت های ضد فرهنگی دشمن در کشورمان ،باید از انواع روش های مختلف و کارشناسی شده در راستای قرآنی شدن جامعه مان استفاده کنیم.
انتهای پیام/خ